2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Nekem is van ilyen szemölcsöm,mostmár sajnos több is!
Először csak egy volt,a bal kezem mutató ujján,aztán az szemölcskezelő ecsetelőtől elmult,de mindíg vissza jött!
Mostmár levándorolt az ujjamról,két ujjam közé az ujjtőhőz,borzasztó rosz helyen van,szúr és viszket,egyfolytában piszkálom,vakarom!!
És mostmár nem csak egy van,hanem három is!:-((
A gyerekeknek is átadhatom?
Szerintem gyerektől függ.Én még csak azért adom abba,mert Domi olyan szeleburdi,hogy pohárból kiöntözi,ő hurcibálja magával a lakásban.De csőrösből és sportkupakosból is megissza.Jövő hónapban akarok venni szívószálas poharat.
De múltkor beszéltem egy anyukával,akinek a 4.5 éves kisfia még cumizik és cumisüvegből iszik.Azt mondta a gyerekre bízza mikor hagyja el.Na,ezt azért én nem akarom addig húzni!
Amúgy meg ha a gyerek megérik rá,elhagyjuk.
Ne is mondd!Már felkészítettek,hogy mindegy mit csinálunk,akkor is minden gyerek átesik rajta és az első kb. 4 hónap ezzel fog eltelni.
A nagyim már felajánlotta,hogy ő ilyenkor jön majd segíteni,hogy ne kelljen munkából kimaradnom (persze ha lesz) és ha bír jönni,na meg Tamás lesz a vesztes,mivel az ő melóhelye nagyon rugalmas.
Szijjasztok!
Reni happy-happy..jó ünneplést!
Hát mivel este angolra megyek, így ma olyan nagy ünneplés nem lesz....
Szombaton lesz buli nálunk, ill. anyósomék házában, meghívjuk jó pár barátunkat! Grétinél itt alszik anyum, mi meg anyósomék házában, ők meg Balcsin lesznek:-)))
Jobban szerettem volna egy meglepi bulit, de azt nehéz lett volna nélkülem megszervezni...
Naja, ne hagyd magad!
Hogy ünnepeltek?
Én ebből nem csinálok problémát, és egy darabig nem is fogok.
Ha neki ebből esik jól inni, ám legyen.
A többi dolgot már úgyis pohárból, vagy sportkupakos üvegből issza.
Lemaradtam!
:-(
Június 3. vasárnapja!
Csajok mikor van apkák napja??
Brigi naplójában látom,hogy már készítettek képeslapokat!
Lemaradtam róla?
nekünk is van dm es csőrös ,de nem iszik belőle:(
próbálkozunk azért!!