Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Babák & Mamák témák » 14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo cikk

14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo


14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo

Időpont: 2011 szeptember 17. szombat

Helyszín: Hungexpo „B” csarnok 1101 Budapest X. ker Albertirsai út 10. I. kapu

Nyitás: 8 óra Zárás: 16 óra,

Szombati belépő: 1200.-

Gyerekeknek a belépés ingyenes!

14. őszi BabyMarkt Babaruhabörze és Gyerek Expo

Jegyvásárlás a helyszínen: I. kapu Fórum épületben 7.30-tól, elővételben: TicketExpressz és Ticketpro jegyirodáiban.

Általános információ: 06-30-235-9700


Szeretettel várunk minden érdeklődőt családi napunkra, őszi nagy babaruhabörzénkre, melyet szeptember 17- én szombaton tartunk a Hungexpo B csarnokában. 8 órától 16 óráig.

A babaholmi vásár mellett tartalmas, érdekes programokkal és érdekes foglalkozásokkal várjuk azokat a kismamákat és kisgyerekes családokat, akik szeretnek egyedi, márkás tavaszi- nyári babaholmikat vásárolni. Új termékeink a börzén: babakocsi, cipő, tavaszi rugdalózók, bodyk,harisnya, zokni… és szinte minden ami a babaváráshoz, gyerekneveléshez szükséges.

A kilátogató kismamák, fiatal szülők, nagy gyerekesek számára igazi oázisa ez a rendezvény. Miért is?

Mert az új ruha, játék, babakocsi s az új könyv sokszor nagyon drága. Az is lehet, hogy nem is akarunk egy ruháért, könyvért annyi pénzt kiadni, hiszen a ruha két nap múlva kiszakad, egy- kettőre kinövi, a játékot megunja, a könyv meg elszakad…

Itt az anyukák egymás között cserélik gyermekeik kinőtt, megunt ruháit, játékait, könyveit. Az eladott baba - gyerekholmik árából azután megveszik a következő méreteket csemetéjük számára.

Tapasztalataink szerint hatalmas igény van jó minőségű babaruhákra, és minden egyéb kiegészítőre - babakocsi, kiságy, hordozó.


Szeptember 17. SZOMBAT


9 órától 15 óráig: Babaruhabörze és egész napos foglalkozások és színpadi programok

A koncert és színpadi foglalkozások közötti időben érdekes interjúkat hallhatunk tematikus meghívottainktól és látványos termékbemutatókkal, kvízjátékokkal, óránkénti nyereménysorsolásokkal és vetélkedőkkel szórakoztatjuk a kicsiket és nagyokat!


9 .00 - 9. 30 Cili Cili Muzsika – Cili Zene bölcsije, Éneklős – mondókás foglalkozás 3 év alatti korosztálynak

Jó a babának, és jó a mamának is. Az otthon, anyukájuk mellett nevelkedő gyerekeknek ez lehet az első alkalom arra, hogy körülnézzenek, milyen is közösségben lenni. Éneklés, mondókázás, játék közben rengeteg tapasztalatot gyűjtenek a világról, a többi gyerekről, a felnőttekről, az egymás közötti kapcsolatokról. Fejlődik zenei hallásuk, beszédkészségük, ritmusérzékük, egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk, szociális érzékenységük. A foglalkozásokon kiemelt szerepet kap a gyermek szülővel közös játéka.

9:40 Mesekert Bábszínház „ Méhkirálynő ”

10.00 – 11.00 Zsuzsi és Orsi zenés tavaszváró műsora

11.30 – 11.00 BabaMama Tánc


10.40 Mesekert Bábszínház „Béka király”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.

11.00 - 12.00 MINTAPINTY zenekar előadása

12.00 – 13.00 Kárász Eszter „Dalolka”

Egy mesés történet elevenedik meg a dalok, a bábok, a zene, a hangszerek és persze a gyerekek segítségével. Kirándulunk a sűrű erdőben, fákká, állatokká változunk, persze mindezt dalok és a zene segítségével. Megismerkedünk hangszerekkel, ami persze bele is kerül a játszott történetbe, hangokkal megjelenítve az szereplőket, eseményeket.

Mese, Móka, Muzsika

Zenés játék Ukulele kísérettel bölcsődés, óvodás és kisiskolás gyerekeknek

* Gyerekdalok

* Drámajátékok

* Hangszer-simogató

* Mozgás játékok

* Csörgők- zörgök


Egész napos foglalkozások 9.00 – 15.00


Babamosoly Babafotózás Játék közben vagy akár egy  meghitt hangulatú háttér előtt fotózzuk a gyermekeket és igyekszünk a legszebb pillanatokat megörökíteni. A fotózás játékos hangulata még az izgő-mozgó gyerekek figyelmét is leköti.


A TAPICSKOLÓ Már 20 hónapos kortól kisiskolás korig jöhetnek gyerekek

Foglalkozásunkon, ahol a gyerekek elmélyülhetnek az alkotásban, felfedezhetik a színek és a tapintás világát.

Zenehallgatás közben nagy felületre festünk, nyomdázunk, gyurmázunk ecsettel , kézzel, szivaccsal, hengerek, zöldséggel, falevéllel mesét, ünnepet, évszakot, hangulatokat.

Felszabadultan, büntetlenül maszatolhatnak, pacsmagolhatnak. Minden foglalkozásnak különböző tematikája van: mesét, ünnepet, évszaknak megfelelő témákat dolgozunk fel és észrevétlen menetrendben haladunk a 45 percen keresztül.

Kreatív Angol foglalkozás

Inger gazdag környezetben sport, zene, dráma és kézügyesség fejlesztés, magas szintű pedagógiai programmal 1,5 – 14 éves korig!

Lufi hajtogatás és arcfestés a színpad mellett


Tematikus meghívottak:

Rosenfeld Ildikó – Kádúszás

Erőforrás Minisztérium

Szántó Imre – Bölcsőhalál Prevenció

Best- Work - Felnőttképzés

Radnics Adrienn Aquanatal(csak vasárnap)

Berényi Bt. (csak szombaton)

Kertész László (lufihajtogató)

Tóth Erzsébet (arcfestés)

Csak Nőknek Magazinwww.babaexpo.hu
Írta: Hoxa, 2011. szeptember 13. 08:27

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook