07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Na lépünk, itt szakad a hó kicsit félek így vezetni, de menni kell:)
Sziasztok
NA, útra kelünk.
Szép napot! :))
Eszti csinálta egy időben, de ő hányt is ettől.
Nálunk egy pár napja a fikázás kezdődött el és a nyálköpés brümmögve. Amíg rászóltam, röhögött és tovább csinálta. Mióta tudomást sem veszek róla, azóta abbahagyta.
szia!
Ezer éve nem beszéltünk:(
Hogy vagytok?
jó reggelt!
Ma megyünk a prevenar oltásra, na meg van egy kis gond Milánkámmal.
Felfedezte a nyelvét, és a mély torkát, folyamatosan dugászolja le az ujjait és bokákol...pont mint egy bulémiás...ma már a kezére is csaptam, és ő elsírta magát...azóta nem csinálja, mondjuk Nekem meg majd megszakadt a szívem, de muszáj volt...borzasztó volt hallgatni azt a bokákolást:(
Lehet tényleg gond van vele, mert most próbáltam én is újat létrehozni és a meglévő naplómat hozta be.
Ha nem Hoxa, valaki más biztos reagál majd:)
Valami nem okés a rendszerrel. Este csináltam egy naplót, igaz babanaplót egy bejegyzéssel. De mára már nincs meg... Baromira nem értem.
Írtam hoxá-nak, de nyilván jobb dolga is van a két gyerekkel, mint a naplóimmal foglalkozni. :-)
El is felejtettem jó reggelt kívánni:))
Szörnyű éjszakám volt, nem is tudom hányszor ugráltatott éjjel a kisasszony. Ráadásul reggel fél 8-kor is sírva ébredt. Hulla vagyok:(( Pedig útra kéne kelnünk, 11-re megyünk a Nyugati környékére, csak azt nem tudom merjek-e kocsival bemenni odáig, találok-e egyáltalán parkolóhelyet. Viszont lehet gyorsabb lenne mint bkv-zni a gyerekkel.
Nem engedi. Csak babanaplót. :-(
Amúgy végig csinálom. Muszáj. És elég az önsajnálatból. Sajnos már csak a torna nem elég, a táplálkozásomat is meg kell rendszabályozni...
Az első napon sikeresen túl vagyok.
Panna, így tudsz naplót létrehozni: Fent a menüsorban válaszd ki a "Naplók" menüt. Ott majd látod az "Új napló létrehozása" lehetőséget. Ha jól tudom itt kiválaszthatod a napló típusát is.
Látom most tényleg komolyan gondolod a fogyizást :-))
Igen, ez a baj. Idáig én is eljutottam, de én nem babanaplót szeretnék. :-(
Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!
Panni aludt! Juhéj! Bár szerintem ez csak az oltásnak volt köszönhető. :-)
Neeeeeeeeeeeem! :-)))
Egy diétás naplót, magamnak...
Nem tudok jönni apa gépe is szervizben ez pedig az ő szobájában van de Lídia hiányol,a másik gép a nappaliban lent jo,hogy ilyen sok van:9
hajnalka akkor beszámolot rola én még nem láttam és a googleban sem találtam...
Szilvia ,Allics mehetnénk együtt:)
Lányok!
Miért nem tudok új naplót indítani?