07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
37 körül kezded és huszonfokig le lehet menni. 22 alá ne menj, mert attól is rosszul lehet! 5 perc elég belőle.
Ha nem hűtöd annyira le, akkor egy picit tovább elücsöröghet benne. Főleg, ha tetszik neki. Dodinak eltereli a figyelmét, játszik általában. Mondjuk én olyan 32 fok alá nem szoktam levinni, inkább locsolom folyamatosan és tovább van benne. Igaz, nagyon magas még nem is volt a láza. 39.2 fok volt a legtöbb.
Jobbulást Rolcsinak!
Köszi akkor végülis jól csináltam,az a lényeg.
Csak azt hittem van egy fok ameddig kell engedni a vizet
Ezt találtam a hűtőfürdőről:
hűtőfürdő gyakorlati kivitelezése: a kádba annyi vizet engedjünk, amennyi az ülő gyermeket kb. a mellbimbókig ellepi. A víz hőmérséklete a mért lázzal azonos legyen. A lefolyón keresztül a kádból folyamatosan engedjük ki a vizet, és helyette engedjünk a meleg vízbe vékony sugárban hideget. Természetesen ne a lázas gyermekre! Közben locsolgassuk a gyermek hátát és mellkasát az egyre hűlő vízzel, hogy minél nagyobb felületen történhessék meg a hőleadás. A hűtőfürdőt addig végezzük, amíg kézzel nem érezzük a gyermek testhőmérsékletének csökkenését, de 10 percnél ne tartson tovább. Hűtőfürdő után a gyermeket töröljük szárazra, fektessük ágyba. Lázméréssel ellenőrizzük a hűtőfürdő hatását, és amennyiben nincs komoly lázcsökkenés, megismételhetjük.
Ha valaki betéved ide akkor irja már meg Nekem,hogy a hűtőfürdőt hány fokig kell lehüteni?
Köszi! :)
szuper csajszi Lilien!!!
Kis ügyes :D
Jó éjszakát!
Raktam fel képeket a legújabb csínytevésekről :) Lilien nagyon termékeny mostanában e téren :DD
Köszönöm!!!!!!!!!
Nekem nagyon kedves vendégem volt,ezért nem jöttem.Az egyik legjobb barátnőm látogatott meg,aki sok éve Angliában él.Mivel nincs reptér a közelben,baromi drágába került az utazás.Azt mondta,hogy többé nem jön haza.Esetleg,ha Brassóba építenek repteret,mert volt szó róla....
na láttom sehol senki megyek alukálni pedig gondoltam ma már lesztek mégsem...:(
Holnap vendégek jönnek és tuti hosszu nap lesz remélem Lidi jol fogja viselni:)
Drága sünikém kicsit előbb de nagyon boldog névnapot neked holnap csinálok meglepit is:)
Nincs valakinek iwiw-re fölösleges meghívója?
Anyukámnak kellene,mert végre van tegnap óta netjük
:)
Én igen!Bár igy is nagyon jó volt nézni!
Igaz még csak az ajándékig jutottam,mert Rolcsi megzavart,de folytatom,ha elalszik.
Akarjátok,hogy tegyek fotókat is a szülinapról,vagy elég a klipp?
Szilvi igényli a fotókat,én még gondolkodom rajta....
Sziasztok!
A tiramisuból ide is dobhatsz, úgyhogy sokat csinálj!:DDD