07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
na jo ötlet a barack majd kiprobálom:9
Igen nagyon egyszerű csak össze kell keverni:)
Virág?Milyen volt a szülinap?
Na jó mi megyünk ebédelni.
Jó étvágyat mindenkinek aki még enne:)
Kösz:)
Itt ül mellettem már majdnem elaszik látom rajta,de most lett kész a krumplis tésztánk és még forró.Ebéd után meg mehet aludni.
Ármoka??
Én is jártam bicikli versenyekre ...jajaj te fiatal vagy ....nem találkozhattunk....:)Pisis:-DD
Tudom,menni fog.
Ráadásul egész általános iskolában ezzel foglalkoztam kresz versenyekre jártam ott még ügyességi is volt biciklivel országos 6. is voltam,több kresz táborban is voltam még a tv-ben is voltunk:)
hu ilyen hamar???
Már nem is emlékszem,hogy ilyen gyorsan megy ez:)
Persze, hogy téged érdekel:) Ki a fene akar többször menni vizsgázni, főleg, ha pénzbe is kerül?!
De nyugodt lehetsz, hogy rajtad kívül senki sem fog ezzel foglalkozni, nincs miért tartanod tőle. Nem ciki, ha nem sikerül minden elsőre.
Egyébként meg nem kell vele foglalkozni, hogy mi lesz "ha". Tanulj, aztán majd meglátod, hogy mire elég.
Na ha apa vezetéséből kéne tanulnom azt hiszem megbuknék:DDD
Jól vezet meg minden,de nem éppen szabályosan.Ő is kitöltött egy pár tesztet és kapásból megbukott volna,jó persze sok olyan dolog is van ami a rutinnal és az évekkel valamint a közlekedési morállal már elvesztek vagy átalakultak.
Lehet olyan lesz én is olyat fogtam ki hozzá teszem még az oktato sem beszélt rola apa mellett utazol jo ideje elképzeled a helyzetett és simán megy a válasz majd én nekem is volt hiba pontom de sikerült elsőre:)
Ne aggodj mikor vizsgázol?
Azért nem stresszelem agyonra magam emiatt,de jobb szerintem mintha le se sz@rnám,nem?
Egyébként lehet,hogy ez rajtam kívül nem érdekel senkit,de engem igen.
Miért buknál meg? Egyébként meg kit érdekel, rajtad kívül?
Tök feleslegesen stresszelsz rajta. Nem olyan nehéz az a teszt.
Dehátha 5-öt hibázol nem buksz meg.....:))
Hogy vagyunk szoval nem olvassol naplot:P
Jol Lidi hisztis a 6 fog miatt és a szurik most jönnek ki rajta:(
Jól vagyunk köszi:)
És Ti?
Tudom,tudom,de annyira ciki lesz ha nem sikerül...Nekem,másnak lehet,hogy ez nem számít,de nekem nagyon eddig életemben minden elsőre sikerült és félek a bukástól...