07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Jobban, de nem az igazi. Köszönjük! :)
Csak már ideges szegény, mert folyton bénázik...
Na mindegy, remélem előbb-utóbb csak rendbejön.
Szegényke, a végén estimese nélkül nő fel:))
Néztem a naplód, nagyon csini Léna haja. Tényleg olyen mintha fodrászhoz járna.
Ezt csak megerősíteni tudom.A szomszéd kisfiú is mindig beteg ha visszamegy az oviba 2 nap után megint elkap valamit.
Az egyik barátnőm kisfia is mindig beteg volt a bölcsibe,mostmár inkább nem is viszi.
Igen, az ovi az már nagyon tutkeráj. Fel is veszik, csont nélkül... oda akár reggel fél 6 után is vihetem, egészen délután fél 5-ig vannak.
Bölcsi is készül, ha minden igaz, de szerintem nem lesz belőle semmi az idén... valami támogatásra pályáznak, amit tavaly sem kaptak meg.
Pedig jó helyen lenne, mert pont az ovival szemben lenne az épület. :)
Küldök hozzá könyvet :)
(Csak győzd kivárni :P) :D
na mennem kell ebédel lidi utána öltözködünk és megyünk uszira:9
Pusza nektek élmény volt veletek ismét külön öröm,hogy manna nászasszonyom is erre járt:)
Ez eszembe sem jutott volna, hogy ennyire nincs bölcsi a környéketeken. Nálunk a kerületben van kb 8, és most fognak egy újat építeni.
Neked tényleg a 4 órás meló a legjobb megoldás. És ha Marcus ovis lesz, akkor ott helyben be tudod adni?
ez jó... :)
Na, nálunk nem ilyen rugalmasak... igaz én csak kisemberke vagyok ott. :)
az is meglesz nemsokára, nyugi
De bunkó vagyok! Szia Vikasz! :)
Nem, már jobban van, de még jár gyógytornára...
Nem akar igazán rendbejönni neki. Az ujjaival már tud fogni, viszont a csuklója nem akar mozogni, nagyon kötött.
Néha még besegítek, de alapból már csak az itthoni dolgok vannak. Igaz, itt is megszaporodott a meló.... kert, udvar, háztartás... szóval elég. Párom is sokat melózik mostanában, szinte alig van itthon.
Szia! El is mosogattál?
Lidi?