07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
????????????????????????????????????
mosógépben mostad???
A mienk a fejtámlánál két helyen kirepedt, és talán alul is van rajta. Baromira bosszant, mert alig egy éves volt, amikor történt. Egyszerűen nem tartom normálisnak. Lehet, hogy egyszer veszem a fáradtságot és írok a gyártónak.
De most felmegyek és jól fejbe vágom Dodit, amiért nem alszik!
Prima Pappa (Peg Perego)
Miért?
Sok helyen bezárnak augusztusban, tudom.
Itt nagyon szar a helyzet, a fizetősbe is olyanokat vettek fel, akik májusig betöltik a hármat. Na, ez nekünk nem fog menni, ha jövőre is ez lesz. Pedig jó az esély rá. Fizetős alatt egy alapítványi ovit értek.
Aztán vannak ezek az ilyen-olyan magán kezdeményezések, családi napközik vagy ilyen-olyan játszóházak 50 ezer kb. havonta, ha minden nap délig ott van a gyerek. Csak ezek nem igazán gyerekekre tervezett épületben vannak, hanem csak sima házakban, normál méretű udvarral. A pedagógiai felkészültségükről se vagyok meggyőződve. Szóval nem egyszerű a helyzet, mert ha már az ember súlyos tízezreket fizet, akkor legalább az állami ovik színvonalát minimum el kéne érniük.
Jajaja...:-D
Tereza milyen az etetőszéked mi a neve??
Pannának ugyan tényleg kimenője van, de mint tudjuk hoxa függő, így míg a lánya alszik a férje meg az edzőteremben izzad, bekukkant hozzátok. :-))) Naplóztam is, most megyek olvasgatni, kivel mi történt.
Millió puszi nektek a kánikulából. :-)
csajok nem tudjátok etetőszékbe valo huzatott lehet valahol venni???
Kimostam már vagy 20* és semmi gond nem volt erre most kiszakadt...:(