07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Mi az, hogy nem engedi megmutatni. Hát ott mutogattad neki az utóbbi két évben!
Nem kell neki külön mutatni, hagyd hadd malackodjon vele. Nem fogja másképpen megtanulni. Muszáj, hogy ő bénázzon egyedül. Nem kell fogni a kezét vagy ilyesmi. Ha a kezével mancsolva akar enni, akkor egyen úgy, akár főzeléket is. Sokat le tud nyalni a kezéről is!
A védőnővel vagy dokival beszéltél már erről
Amugy biztos van olyan szakember aki tud segiteni,nem szégyen,de ez nem jó neked sem igy
Kész vagyok tőle!
Legközelebb ne adj neki olyan sokat, kínáld valamivel, amit nem szeret annyira, biztos meggondolja magát :DDD
Nem mondom, hogy nagy baja lenne tőle, de rendszeresen nem tesz jót neki, mert megerőlteti az emésztőrendszerét.
Lídia egy tojás elég egyszerre és egyél mást is!!!:DDD
3???
Én egy tojást adtam csak neki,nem mernék egyszerre többet
:-DD
csugd be szemed:-DD
figyi Ibi lidi sem volt mindig ilyen rossz evő amikor korházba kerültünk majd 10 napig diétázott na azota eszik nagyon jol és sokat megtudta milyen éhezni rájött nem jo igy inkább eszik...:)
Én mindig bekapcsolom a mesét ha lelültetem enni és szépen megeszi a kaját és szól a végez.
Én nem érzem hogy evvel elrontottam volna,mondjuk Ő akkor is eszik ha nincs tv.
PRÓBÁLD KI! Semmit nem kockáztatsz, max. hogy rájössz, mit akar (kizárt, hogy éhezni).
Nem hiszem, hogy 3 napig 2 pomber macifület enne!
Egyébként Dodi sem eszik meg semmi köztes kaját, csak azért mert édesség vagy rágcsa. Ennek én örülök, próbálom, hogy így maradjon, mert ez is egy esély, hogy később ne legyen súlyproblémája. Nem kell nasizni.