Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Szuper vagy Mandula! Mit szeret inni az urad? De most komolyan.
Sziasztok!
Ujra itt! :) A lakás nagyon szzép lett,baromi tetszik mindhármunknak,majd rakok fel holnap képet,de ma szökés van és hulla vagyok,hosszu volt ahétvége,meg ma a nyomait takaritottam egész nap.
Jó éjt Mindenkinek,puszi
Panni birsalamasajt problémája megoldva:)
De mindig volt kocsitok és nem két hónapja laktok a környéken:)))
panna: most kerestelek mobilon (ami a táblázatban van számod), de nem vetted fel. Birsalmasajt ügyben:P Mennyi kellene? Itt a faluban egy ismerősnek van egy táblával (nem tudom az mennyi), tavalyi gyártás, de árat még nem tudok. Friss csak kb. 1 hónap múlva lesz. (Gondolom másnak is.)
Ja és kemény 2 honapja van kocsim lehet még kettő sincs:-DD
Én nem szeretek igy elmenni kocsikázni csak ha valahová megyek célirányosan:)
na mesélj milyen környék hová lehet elmenni?
Te most ugye viccelsz?! Itt laksz és nem ismered a környéket...
Ülj be a kocsiba és keringjetek egyszer-kétszer Lidivel! Ősszel klassz autókázni. Nagyon jó kis helyek vannak itt a Duna mentén.
Sziasztok:)
Akkor beszélek Petivel,Remélem válaszol addig Szilvi és meglátjuk melyiknap menjünk puszi:)
Panni felkelt, lépek. Este jövök.
Igen. Akkor elindulnánk 12 körül, így Panni aludhatna a kocsiban.
250 grammos üvegben vannak és 500-700 között mozog az ára. Szerintem nincs párja.
Igen és nyugodtan kinevethetsz egy nem szeretnék eltávedni kettő azt se tudom merre van göd..merre induljak ezeket az okos kis készülékeket ezért találták ki.
Bocsi...Ármin felkelt,majd holnap is benézek,hogy mire jutottatok!:-)
Pussz
Jaj,hogy a GPS-be akarod beütni?:DD
Rákóczki F. út 30-36
Ok de hogy a spar ott:)
na mindegy majd megtalálom:)
Panna!
Ha Davideréknek a csüt is jó eljönnének Ti is?:-)
Oké,persze megírhatom,de nincs ráírva az emeletes házra így jobb ha azt mondom pl,hogy a Sparhoz gyertek,mert ott legalább meg is tudsz állni.
Én sem nagyon szeretem,de ha eszem akkor nálam csak anyum lekvárai jöhetnek szóba otthon termesztett bio gyümölcsökből:D
Én sem szeretem de most a megyet megkostolnám:)
Jo de azért majd irj egy pontos cimet is jo?
Davider egyébként nagyon egyszerű lesz hozzánk eltalálni,mert a főúton lakunk.
A Tarpa?
Több féle van. 100 % gyümölcs, mézzel. Isteni. Én nem szeretem a lekvárt, de ebből a szilva és a meggy isteni finom.
Milyen az a lekvár?Miből készül?
Nem vagyok én olyan ijedős ne aggodj:)