07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Csinálj neki sógyurmát (liszt, só, víz meg valami fűszer színnek, de biztos tudod).
Azt akár meg is eheti, ha nem figyelsz oda, de persze, úgyis odafigyelsz :DDD
Mekkora nagyfiú mekkora hajjal! Gyönyörűség!:)
És milyen ügyes! Én egyelőre csak zsírkrétát meg ceruzát adok Barninak, még gyurmát sem mertem, mert csak nem ehető változatunk van.
Köszi!:)
Örülök, hogy Dodi ilyen gyorsan jobban lett!
Csajok, nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy a tegnapi negyven fokos láz jót tett. Ma még csak enyhe hőemelkedése volt, az orra kezelhető, eszik-iszik rendensen és persze voltunk kint az udvaron és egy picit az utcán is lézengtünk.
A következő gyógyhatású cuccokat vetettük be (hátha másnak is szüksége lesz rá, de inkább ne):
Sinuprett cseppek, Naturnland bedörzsölő, Calcium-Kid, Nasivin. Persze a magas láznál a hűtőfürdő mellé adtunk lázcsillapítót is.
Jó reggelt Mindenkinek!
Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket,üziket,iwiwes üziket!!!
A kertészkedés alatt azt értem, hogy besegít, ha a kertben teszek-veszek. Pl. kigyomlál egy ágyást, ha nem marad rá időm ilyesmi. Szóval nem ő a kertész, de kertésszel egy kicsit drága lenne gyomláltatni.
Eredetileg takarítani szokott segíteni, de volt pár nap, amikor elúszott volna a projektem, ha nem vigyáz Dodira valaki. Mivel a takarító nénit jól ismerte és tök jól eljátszanak együtt, ezért nem láttam értelmét, hogy mást keressek, amikor neki jól jön egy kis plusz a kevés nyugdíja mellé (nem mellesleg így nem kell egy másik idegent is beengednem a házba).
Olyan klasszikus bébisintérkedés nálunk nincs. Én itthon vagyok, max. a ház egyik másik szintjén, így nem zavar, ha hangosan játszanak. Nem szoktunk elmenni Dodi nélkül sehová. Ha egyedül vagyok vele, akkor jön velem akárhová megyek.
Létezik adózó bébisintér?
Csak ha szolgálattól jön, nem?
Van olyan, hogy a négy órából hármat alszik Panni, a lány netezik és mégis ennyi a tarifa. :-)))
De mindent összevetve örülök, hogy egy megbízható lányt találtunk, aki sok új dolgot tanít a kisasszonynak.
Igen, jól olvastad.
Azért fizetek "csak" 1000 forintot, mert a buddhista centrumból ismerjük Laurát, így Geri (főnököm) miatt olcsóbb.