07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
:)))
Dec. 20.
davider szerint a kistesó bevárja Norbi szülinapját (január 3), de akkor érzékeny búcsút kell tőle vennetek, mert miután behozatok a kórházba vele egy mázsa tiramisut, agyonverem:P
:-(( rendben:-)) amúgy mikorra vagy kiírva?
De mondom, ezzel az a gáz, hogy leérünk délre, 3 óra körül muszáj visszaindulni Pestre és én akkor is csak 7-8 óra körül érek haza Norbival, miközben reggel 6-kor indulnom kell itthonról:( Szóval ez időben, utazásban iszonyat sok. Ráadásul Norbi a kocsiban elvan az ülésben, vonaton meg futkoshatnék utána szerintem. Úgyhogy bocsi, de nekem ez így sajnos tényleg nem jó:( Majd jövő nyárra meghívatom magunkat egy hétvégre hozzátok:DDD
Most megnéztem az elvirát, ott valóban többet ad ki.
Hát lehet, hogy óránként megy, de a Máv honlapja nekem csak ezeket adta ki.
hát, a menetidő tényleg 2,5-3 óra, de óránként jön vonat (a déliből). Veszprémbe 9 órakor jön egy, annak a menetideje 1:50 perc.(Veszprém tőlünk 12 km, onnan meg megoldjuk)
Mivel mi lesz? Ha hármunkon kívül senki nem akar-tud menni, akkor én visszalépek, menjetek ketten Pannival. A 3/4 6-os vonatot képtelenség elérni, a déli meg 3 óra magasságában ér le...Én biztos nem vállalom, hogy egész nap utazzak Norbiva(és ez független a terhességtől), semmi értelme nem lenne.
Most szerdán meg találkozunk 1/2 3-kor Újpest Központban, aztán elslattyogunk valamelyik játszótérre, meg a cukrászdába:)
Csajok!
Most néztem a MÁV oldalát...Budapest-Balatonalmádi 3 óra vonattal. Másrészt van egy vonat reggel 3/4 6-kor, a következő meg 3/4 12-kor...
na pussza csajok megyek ledölök Lidivel....
idejött két kis kezét az arcomra tete és mondta pisze pisze közben dörgölte az orrát hozzám azt hittem megzabálom:-DD
ááá tiszta fáradt vagyok.
Én is igy jellemezném magam. :)
azért mondom na majd megbeszéljük hátha balcsira még jönne más is...
szoval csajok 22-én csütörtökön egy napos kirándulás Hajnalkáékhoz??????
Csak 5 személyes az autó. :-(
Vagy ti, vagy Manduláék. :-))))))))))
Panna akkor szerádn:)ha addig nem taliznánk:)
na mindegy akkor jo lenne ha jelezzné ha valaki még akar jönni Hajniékhoz 22.-én,hogy mit hogyan szervezzünk..ki jönne kocsival vagy marad a vonat:-DD
mi várjuk anyostután alszunk egyett együtt tiszta maci lettem állandoan aludnék....nem nem jön a kisteso mielőtt bárkiben is felmerülne:)
nem tom, de lelassultunk. Eddig nekem volt dolgom, most úgy nézem másoknak. De lassan lehet megyek is, mielőtt felkel a törpém még lenne dolgom. (csak ugyebár kedvem nincs)
csak kissé húzós lenne egy gyedes/gyeses kismamának....
na, akkor a nap már megvan. Már csak az idejutást kell kitalálni:-))
Én benne vagyok mindenben:)
nem túl messze van egy helikopteres ismerősöm:-)) Ha gondolod.....
egyre jobb lassan repülöig is eljutunk:-D
Nekem jo szerintem nem lesz gond:)
és akkor meg mandula??
Ja értem én:)
Más annak aki ott nőtt fel és mindig ott vezetett és más akinek csak bekell menni valamiért...én itt veresen sokat vezettem már viszonylag ugye mihez képest elég nagy a forgalom erre lementünk jánoshalmára na ott semmi egy autoval nem találkoztam 40 km-en keresztül még a városokban sem ..tök nyugis volt vissza jöttem kellett pár perc mire rájöttem nem Jánoshalmán vagyok:-DD
Hozzám beférsz, feltéve, ha Peti engedi. :-)
most lehet nagyon rosszat mondok: mi van a vonattal? A sima döcögőst leszámítva szerintem pl IC-vel egész jól le lehet jönni, a gyerekeknek sem kötött és "háztól-házig" jár