07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Fogalmam nincsen, hogy mennyit eszik. Kb. 1 hónapos koráig béreltem mérleget, akkor 110-eket evett. Már beállt nálunk a kereslet-kínálat. Reggel 1 cici, utána 2 és így tovább. Csak reggel elég neki 1. Szerintem olyan 200-akat eszik kb.
Fejni nem szoktam csak lefekvés előtt, mert különben reggelre egy hatalmas tócsában ébrednék. :) De ilyenkor csak 90 jön le. Este szerintem 150-et eszik, akkor már lényegesen kevesebb a tejem.
A babák már alszanak??
Ármin még mindig alszik,átaludta az utolsó kajáját.Most nem tudom hogy betegyem e a kiságyba vagy hagyjam itt a nagy ágyos úgyis nemsokára felkel...
Vagyok csak fejtem. :)
2. babó..hmmm, jó kérdés. Azt beszéltük, hogy 3 év legyen a két gyerkőc között. Előbb nem szeretnénk, de persze ez még változhat.
Helló lányok!
megyek, visszaolvasok
Én arra gondoltam hogy akkor hogy legyen kiírva.
így??
ibi75, Eszter:2 hónapos 2 hetes 5 napos
Allics! A lista jó, csak szerintem anyuci nevét kellene előre írni.
Hiányoznak páran, ezért ki is kellene tenni, hadd lássa mindenki és tudjuk szerkeszteni.
Pirospont!
Szia! Igen az tényleg drága. A babylove-ost még nem próbálam ki, de ha jó az illata az már nálam félsiker.
Nálatok mikor jön a következő bébi?
Sziasztok!
Én a dokinénink által felírt popsikrémet használom és nagyon jó!!!!!
Törlőkendő meg a babylove-os. Jó az is. Igazából azért használom ezt, mert olcsóbb a többinél. A Nivea is jó volt, de az az egyik legdrágább.
Igen, tőled. Csak te vagy ilyen elszánt. Hát, fiatalság, elszántság!
Hogy áll a lista?
Gondolom tőlem kérdezted...
Megvagyok...ma tornáztam is
Elvileg mi csak egy babát tevez(t)ünk Zolival.
Viszont nem zárkózunk el tőle, hogy esetleg jó pár év múlva bevállalunk még egyet.
Ha azt nézzük, akkor Dani így sem egyke, mert már van egy 12 éves (fél)testvére.