07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Talán most is. Bár, kétlem, mert ha mások ordítanak majd körülötte, akkor ő is kedvet kaphat:(
remélem Roli ugyanolyan jól tűri majd mint a korházban :)
Ibi! Most néztem Eszti naplóját! Hát meg kell mondjam egyre szebb a kiscsaj! Büszke lehetsz rá! Tényleg mi lett az eredménye annak a múltkori versenynek, amibe benevezted?
Igen,de az még a korházban volt.Azt szó nélkül türte még be is aludt :)
Jók legyetek, havat, jeget ne egyetek! :)
Felkelt Eszti. Megyünk enni. Majd jövök még.
Pár napra??? Jajjj.
Mi tegnap voltunk az elsőn, de szerencsére semmi gond nem volt.
Szegényke! Hátha, tényleg csak az oltás miatt volt és nem fog megismétlődni még sokáig.
Én is parázom tőlük mindig. Van olyan gyerkőc aki teljesen megbolondul tőle pár napra. Nem is csodálom..
Szegényke!
Már előre félek azoltásoktól!Pedig nemsokára kapjuk az elsőt! Van egy sejtésem ki fog jobban sirni! :)
Szegényke:)Reméljük ma már jobban lesz:)
Én is a férjemét dorbézoltam el:)) Egyébként annyira jók, hogy nem is gondolná az ember, de idős, kispénzű emberek is képesek összekuporgatni rá a pénzüket. Nem egyszer találkozom MBT pontokban leszázalékoltakkal, nyugdíjasokkal, akik a fájdalom elmúlasztására veszik, mert a gyógyszernél ezerszer jobb és egy év alatt, arra is elköltenek ennyit, még többet is.
Na lettem és naná,hogy felébredt :)
Amúgy 6 hetes kora óta most kelt fel másodszor éjszaka. Eddig szépen végigaludta.
szia köszi jol vagyunk miért volt iszonyatos???
Luca tegnap kapta meg a 2. oltását.
Sokat aludt délután, teljesen jó volt a kedve.
Alvás előtt 3 órát volt fent, de éjszaka 3 óra alatt 8x felsírt.
1-kor feküdtem le és 3-kor arra ébredtem, hogy nagyon sír és nem bír visszaaludni. Én azt hittem, hogy 6 óra van, mert felcseréltem a 2-est az ötössel. :))) Kicsit kómás voltam.
Tiszta meleg volt, de amikor megmértem a lázát teljesen normális értéket mutatott.
Megetettem és onnantól aludt, de addig...annyira sajnáltam. Tuti a hülye oltás zavart be. Az elsőnél nem volt semmi baja.
Hát nem nagyon van időm géphez ülni. Kornélozok, tanulok, meg néha alsuom is egy kicsit.
Én már megszoktam a látványukat:)
Igen köszi! De addigra már kaptam egyet!
Sajnos nekem nincs e.pénztáram .. :(
Ha terved már van, az nagyon jó :DDD
Mi történt, nem aludtatok?!
Én utólag nyáron nem azt a pénzt sajnáltam, amit MBT szandira költöttem, hanem azt amit előtte "elvertem" a Salamanderben két csini szandira, amiket jó, ha háromszor vettem fel, akkor is max fél órára (és alig vártam, hogy levehessem őket).
Egyébként egészségpénztáros kártyával vásároltam, az olyan érzetet kelt, mintha nem is a saját pénzedet költenéd. Egyébként tényleg jobb erre költeni, mint gyógyszerre, meg műtétre később.
Sport cipők nem is olyan vészeek jol néznek ki:)
Szia! Írtam iwiw-en meghívóval kapcsolatban. Megkaptad???
Szia!Jó rég nem láttalak már erre!
Mindenki jól van?
Iszonyat pocsék éjszakám volt...