07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Még nem tudom. Szerintem tavaszig várunk. Passz!
Ti?
Szia:)
Azt hittem nincs itt senki....
Sajnos nem múlt azért el, de ezzel csökkentettük a fájdalmait szerintem, legalábbis én úgy veszem észre..
Ti mikor tartjátok a keresztelőt?
10 percig a kezemben. Utálja a sapit, a végén csak ezért fogja megtanulni irányítani a kezeit hamarabb, hogy hatékonyabban letéphesse magáról:DDD
Ma majdnem kirángatta a masni, rögtön miután a fejére kötöztem! Na, azért az overál sem kedvenc nála... Kint viszont nagyon csendben volt még mindig.
Köszi!
Örülök, hogy megoldódott a hasfájás :)
Pedig annyit majomkodunk egy kis mosolyért :(
Mennyi ideig van az erkélyen? Még szokatási idő van?
Sziasztok !
Ibi gratulálok!
Davider,nekünk a torna nagyon bevált, elég egy párszor felnyomni a kis lábát, persze nem brutálisan, és máris sikerült, van hogy jó hangosak azok a galambok:)
Végülis, ha nem egyszerre eszed meg, akkor még jól is jöhet.
Lehet, hogy ti nem vagytok annyira viccesek, mint Márk és azért nem kacarászik hangosan Eszti kisasszony:)
Jelentem voltunk ma is az erkélyen. Jó, nem sokáig, de legalább az ovarálhoz hozzászokik Dávid, mire megérkezik a kocsija. Állítólag a jövő héten szállítják. Hiszem, ha látom:)))
Szia! - aki itt van....
Vendégek elmentek, kaptunk ruhákat, ÉDESSÉGET (fogyjak...), gyümit.
Nem volt ma sem valami nagy mozgás, ezért érkeztem visszaolvasni.
Contu! Elolvastam a naplód :)
Laura már hangosan nevet? A képen is úgy mosolyog, olyan édes. Mi alig tudunk valamit kicsikarni a komoly kiscsajunkból :(
Lehet, hogy Márk is közrejátszik a hangulatában. Legalábbis remélem, hogy nem csak a pár nap előnyötök ...
Sziasztok!
Contu, de jó! Egy újabb napló! :)
A tiéd is bekerült a kedvencek közé!
Ha nincs is időm fórumozni, a naplókat mindig megnézem, így képben vagyok kivel mi van!
További szép napot! Még később benézek!
Nagyon cuki a csajszi! :)
Ma lehet, hogy én is elkezdek naplót írni. Na nem akarom túlzásba vinni. :) Arra nincs időm, hogy regényket írjak.
helló lányok!
hogy vagytok? tettem fel képeket a naplómba
Davider!
A hőmérőzés és a kúp előtt próljátok tornáztatni, ahogy Duncan javasolta. Laurának sokat szokott segíteni.
Sziasztok!
Van valakinek Chicco babyhordozója?
Lenne vele kapcs. kérdéseünk