07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
hali:)
Azt a gyönyörséges kis pasit,akit látok a fotókon!!Igazán ellágyulnak majd a csajok, ha meglátják a fiad!:)
Hogy megy az újdonsült anyuka szerep?:)))))
Bár már nem is anyira friss.......
Köszi :)
Miért ne tudnád feltölteni? Nő vagy!!!!
majd igyekszem..és esküszöm,hogy lesznek fotók is...csak..most is van egy rakás,de nemtudom hová pakolta a párm,pedig már fel tudom tölteni egyedül is:)))
Amúgy Eszti irtó helyes csajszi:)
Na, szép. Azt kb. ezer éve küldtem :)
Tessék hamarosan naplózni, mert kíváncsiak vagyunk Rátok!
édes vagy:))))))
aham,ezer éve nem voltam,...ma olvastam el,hogy ezt küldted..mármint ezt a fórumcímet
Sziasztok!
Bocsánat, hogy tegnap leléptem köszönés nélkül, de az unokatesómmal beszéltünk 1 órát (4 hét múlva szül) és hát kell neki a bátorítás. :))
Jesszusom!
Te itt????????
Sziiiiiiiiiiaaaaaaaaaaa!
Sziasztok anyukák!
Ezer éve nem hoxáztam, de van pár ismerösöm itt fenn, gondoltam üdvözlöm öket az anyukák táborában!Ùgy láttam itt vannak a régebbiek...(tereza,egypt,contu..stb.(nem hagyok ki senkit,csak hosszú a névlista a felsoroláshoz)) Igyekszem mindenki babáját megnézni,...hááááát csajok..elalélok tölük!Annyira édesek!
Nálunk minden rendben, az én Lonim már hátról hasra fordul és eszik mindenféle nekivaló finomságot:)jah..és mondja,hogy: bümm-bümm.:)
Puszika amúgy ..majd jövök ám most néha-néha...meg majd teszek fel friss fotókat is.
Dehogyis butaságot irok,amire én gondoltam az a vércsere.
Igazad van a transzfúzió a vérátömlesztés.
Egypt.
A transzfúzió nem ugyanaz a vérátömlesztéssel!!
A transzfúziónál vért kap,csoportazonost.A vérátömlesztésnél pedig kicserélik a vérét.
Én igy tudom.
Én is szorítok értetek.Olvasom a naplód minden nap és követem a fejleményeket.
Sziasztok!!
Egypt az MRI-t mi is megcsináltatnánk,de a vérátömlesztés nekem olyan ilyesztően hangzik.Persze ha elmondanák mi mivel jár-ehhez egy normális doki is kéne-lehet hogy "könnyebb" lenne a döntés.Nem lehetne egy másik doki véleményét is ki kérni?Bár nekem a naplódból úgy rémlik hogyha meg is csinálják ezt,akkor se fog semmi történni Barnival,nem?
Szia Egypt!
Igaza van Contunak, gyere bátran, mert tényleg meghallgatunk és valóban mindenki Veled izgul és szorít a kis szőkeségért! Nem untatsz vele minket!
A helyedben én is megcsináltatnám az MRI-t, de a vérátömlesztést meggondolnám... Erről kérjétek ki több orvos véleményét. (szerintem)
Itt a fél falu vagy az egyik dokihoz viszi a babát vagy a másikhoz.Nem volt rájuk panasz.Ráadásul a mi dokink fiatal és a felesége gyerekorvos,meg most született Nekik is kisbabájuk nemrég.
A védőnői rendelőbe kell levinni és oda jön át nem a felnött rendelőbe.