07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
únta már magát két hét után :(
elvittem oviba.
már nem köhög, nem kell szívni az orrát sem, a gyógyszer nagy részét bepuszilta és ÖRÖMMEL MENT!
A szinkrontolmács? Igen, oviban.
Ma produkálta magát. Ugye az esetek többségében angolul nézi a meséket, de angolozni nem szoktunk vele. Erre ma egy feliratos pólót adtam rá és mondtam neki, hogy az van ráírva, hogy "Here comes trouble". Mire ő ki se várta a végét, már mondta, hogy "itt jön trouble".
Azt azért tudtam, hogy ennyi idő után már a legegyszerűbb kifejezéseket ismeri, de meg se fordult a fejemben, hogy "fordítani is tud".
Szerintem nem :)))
Barni tiszta Évi,Teodora tiszta Lala:-DDD
:-DDD
kis husis:)
Jol vagytok Dodetto oviban?
Érzem...:)
De olyan hamar megnőnek, Lili is már elmúlt 8 hónapos...:(
Nagyon cuki és nem is tűnik olyan nagynak a kislány:)
Istenem... Ilyenkor arra gondolok, hogy énisénisénis! :-)
Barni otthon van már? Hogy viseli a kishugit?
Köszi!:)
Nagyon kis édes, kár, hogy nem érzitek, milyen jó illata van.:) Meg olyan kis puha, és olyan cuki hangokat tud kiadni meg amilyen helyes arcokat vág...:)
Évi gyönyörűűűűűűű:))))
Gratulálok mégegyszer:)))
De miért nem maradhatott otthon Barni?
Nem volt furi hazamenni?:)
Barni imádja, állandóan szeretgeti, puszilgatja, simogatja, a kórházban is mondta rögtön, hogy vigyük haza.
Csak most mikor hazahoztuk, Barnit is elhoztuk egy kicsit anyuéktól, hogy itthon legyen, és annyira meg volt zavarodva. Itt van nálunk Lala húga, hogy segítsen, és Barni nem akarta, hogy feljöjjön velünk a lakásba, nem akarta, hogy bemenjen a szobájába vagy játsszon vele, pedig amúgy szereti. Nem értem... Talán fura volt neki, hogy mit keres itt. És sírt is sokat mindenért, de a tesót puszilgatta. Most Lala visszavitte anyuékhoz, majd holnap este hozzák.
Isten hozott! Csók a családnak ♥
Kiváncsi vagyok Barnuska reakciójára :)
Szia!
Tudom,hogy nem az,na meg Én is iszom! :)
Csak Nekem egyből az ugrott be azért irtam,de szép név!
Sziasztok!
Hazajöttünk a kórházból!
Szilvi, a Teodóra nem márkanév, görög-német eredetű, nagyon régi név, több bizánci császárnét, valamint egy császárnőt is így hívtak.
A vizet is az egyikről nevezték el:
"Az egyik legkedveltebb ásványvizünkként számon tartott Theodora Kékkúti ásványvíz a legenda szerint egyik kedvence volt a bizánci Theodóra császárnénak. A Káli-medence délnyugati részén fekvő Balaton-felvidéki Nemzeti Park Kékkútja őrzi évezredek óta elszigetelve a páratlan forrását."
Theodora Quelle= Teodóra kútja
:)
:)))
vagytok:)))))