07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Na én a többieket már nem várom meg.Álmos vagyok!!
Ibi tudom papírkutya vagyok...:DD
Jó éjt!!
nálunk anyukám is ezt csinálta hugommal-rá még emlékszek-de itt nagyon sok mindent másképp csinálnak.
Itt ez nem ajánlott még külön fel is hivták rá a figyelmemet.
ÉN babatestápoloval kenem mindenhol.
Sajnos dani bőre ekcémás vagyis néha jön néha megy.Emiatt eleve nem lehetne kennem hintőporral,mert az még rá is tesz száritás szempontjábol.
Te csecsemős vagy???Mármint a foglalkozásod:)
sajna álmában is a szájában log ak eze.Nem tudom,hogy ezt miért csinálja.Na meg hogy miért lett rajta seb,mivel semmi foga sincs még amivel rágni tudja.
nem erre mondtam,hanema másik kenőcsre.Ez talán van.
azt mondják a hintőpor nem egészséges a babáknak,mert amikor szorod belemehet a szájába és az orrába.
Arra gondoltam,hogy amikor szorod akkor olyan mint a por elkezd szállni.
-de nem akarok okoskodni:)
nem már nem szoptatok!
viszont azt a kenőcsöt nem ismerem.Elfelejtettem irni,hogy hol élünk.
de még utánanézek,hogy itt van -e olyan.Ha kesztyüt huzok rá meg fog őrülni,mert min dig a szájában van.Az a cumija...
Szia! :)
Akkor a körömvirág krém nagyon jó még a sebekre.
Moncsi már nem szoptat.
Egyébként szia contu!!
Szia!!
Nekünk kifejezettem azt mondták hogy nem jó ha minden kaja után kakil,mert nem tudja hasznosítani a kaját csak egyszerűen átfut rajta és így nem hízik.
Szia!
Engem nem hívtak fel, csak jött automatikusan megerősítették a rendelést. Utána másik e-mailt nem küldtek. A rendeléstől számított 2 nap de már meg is érkezett a pihenőszék.
Sziasztok!
A zöldes-sárgás széklet is normális. Laurának is volt olyan, meg is ijedtem tőle. Aztán utánanéztem a neten, plusz a szakemberek is megerősítették, hogy normális.
Szia!
Kend be bepantennel és huzz rá kis kesztyűt amig meg nem gyógyul.
Sajna nNekem nincs jobb ötletem.
sziasztok!
lenne egy nagyon fontos kérdésem,aki tud valamit erre az légyszi válaszoljon már nekem.
Szoval, Dani már kb. születése óta bekapja a jobb kéz hüvelykujját.
Ha jol emlékszek vmikor két hete vettük észre hogy kicsit be van sebesedve,de nemt udok vele mit csinálni,mert a cumit nem veszi el,igy marad a keze.
vmi ötletetek nincs hogy hogyan tudnám eltüntetni azt a sebet? félek,hogy elfertőződik.
előre is köszi