07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Igen. Netről is lehet letölteni anyagot, meg a helyszínen is. Bababónusz a neve és rögtön kapsz egy kis csomagot (bár ez kis jóindulattal csomag csak) inkább kuponok, de egész jók. Pelusok, krémek, törlőkendők, stb. kedvezményesen. És van ajándékba szoptatóstea meg a babának valami lötty (én almalevet választottam).
A harisnyás,meg a "ilyen vidáman ébredek" kép
:))))))))))
Nem tudom mire gondolok:)))))))
Anno mondtad vagy valaki,hogy kikell tölteni valami és kapunk kis csomagot vagy kedvezményt:)
Na ittvagyok.Végeztem.
Szia ibi.
Igen lassan indult csak be a tajci, plusz nincs bimbóm, így szegény nem is tudta bekapni a cicit.
Itthon aztán sikerült bimbóvédővel, és azzal gyönyörűen eszik:)
Na megyek mert megriadt!
Jó éjt nektek
197-198 bejegyzés :nagyon édi a képeken :)
Szilveszter napján szültél? :)
Köszi:))
Miért voltatok összesve,nem volt tejcid? Vagy más oka volt?
Húú mennyi kérdés:)
TEjci eddi gmég van, bár nem elég neki egy cici, a másikbólis meg kell kínálnom, így tudok neki olyan 90-100 ml-et adni. (Ennyi az igénye)
Fürdeni szeret, bár néha sírdogál.
Öltözni nem:(
Éjszaka pedig 3 óránként fel kell keltenem, enni, de azt az időt igen, végig alussza:)
Szia!
Alakulunk, pedig mikor hazajöttünk a kórházból, ne tudd meg...nagyon össze volt esve szegényke...annyit fogyott.
Ti is gyönyörűek vagytok:)
De jó.... várj Lídia is igy kezdte:))Bár nem lehet rá panaszom imádom ha egésznap sirna akkor is imádnám csak jol kifáradnék:))
Van tejcsid szopizik??
Hány centi Milán??
Akkor alszik éjszaka??
Fürcsi szereti???
Öltözés??
Szia!
Mi sem ismerjük még egymást,megnéztem Milánt,annyira ari a kiságyas képen(adatlapon) :))
:)
Aham, az apja tiszta féltékeny:)
Mindig azzal heccelem, hogy ha apád fele ilyen jól nézne ki, mint Te, kisfiam, akkor mennyi mindent megtennék Neki:)
Édes gyerek Milán, egyelőre jól elkényeztet, mert eszik, meg alszik, és néha picit nyekereg...és sokat nézeget, meg úgy csinál mintha érdeklődne dolgok iránt.
Képes 20 percet csöndben elnézegetni a kiságyban, azalatt én majdnem meg is főzök:)