Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Na megyek, amíg alszik a lurkó, csinálni kellene valami házimunkát is...
Jól néznek ki!Nagyon megérték!
Az a Revalid vagy mi??Én is gondoltam rá.
Annyit tudsz! A pénzt elverni :D
igen,revalid,de nem kapszulában hanem sampon meg a hozzávalók.
Nem biztos, hogy kisebb vagy:DDD
Revalid? Szerintem azt sokáig kell szedni, meg szoptatás mellett nem tudom, hogy lehet -e.
Én Actival-t szedek C vitaminnal. Nem ám tudományos alapon, akciós volt a Rossmannba, gondoltam nem árt.
Azt hittem, hogy szakmába vágó és valami szakmai történelem könyvben olvastál róla ;-)
Így is csini csak nem akarom hogy hátráltassa a mozgásban.Pedig én váltig állítom hogy azért nrm forog még stb...mert pufi golyó:(
sziastok megjöttünk elköltöttünk egy csomó pénzt de olyan rucikat vettem zabálni való este felteszem:))nem tudok vissza olvasni,mert szofosásotok volt megint:))remélem mindenkivel minden ok de azt olvastan ne csináljak még semmit:)
Én is az Elevitet szedtem.
Majd visszanő idővel:)))))
De vannak kimondottam hajra is vitaminok.
Csak nem a rádiókabarét? hihihi
De mit?
Van az a kapszula hajhullásra körömre(nem jut eszembe a neve) annak most van samponja meg minden. Szerintetek az hatásos lenne?
Pont arra gondoltam reggel, hogy lányos mamik többen vannak köztünk.
Szarul, de büszkén. 37.8. Remélem, mem megy feljebb.
Nekem is azt kellene. Már kezdek magamtól is depis lenni.
Inkább valami multit szedj. Én is azt szedek.
:DDD Hogy mikre nem emlékszünk mi öregek?:DDD
Feltettem a ruhaszerzeményeket a naplóba, fiús mamák, lehet irigykedni:D
Na nem szép dolog a kisebbet bántani!!:DD
Ha jól válogatod össze, akkor szerintem nem. Meg aztán egyre többet fog mozogni, aztán csini lesz megint:)
Igen,ez elmáleteig mindenkinél kijön aki szoptat.
Szedek elevitet,Cvitamint.
De nem lehet valami hatásosabbat?
Nekem is a párom javasolta:)
Ugyanez jutott eszembe: MILYEN KIS FIATALKA :D
... igen, hétfőn sosem volt adás :) Mindig rádiót hallgattunk együtt :)