07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ja,erről már hallottam valahol.Nem semmi,nem tudom,hogy rá e adnék ilyet Rolira,érdekes :)
na erről a lekötésről jut eszembe...a múltkor volt nálunk melóban egy üzletkötő srác..és azt mondta hoz majd babacsipogót....állítólag rá kell csípteteni a gyerekre, ha már tud menni, e kell állítani a távolságot a kütyünek, és ha agyerek annál messzebbre megy akkor el kezd tök hangosan csipogni...hogy mik vannak már?!:))
édes kis manócska.....ez a csúnya anya, teeee, hogy hagyhatod szegénykét szenvedni...de gonosz vagy:)))))
Igen!2 adón is megy egyszerre! :) Ide oda nyomkodja a távirányitót! :)
De kis édike! :)
Roli is nagyon sokat beszélget,van mikor csak magával,de elvan!Sirni akkor sir hamár nagyon éhes és követelőzik! :) Amugy nálunk is csak jajgatás van meg nyöszörgés ha unatkozik! :)
Lelehet kötni:-DDD
Na amiénk Zongorás és ha kapálozik zongorázhat igy talán lefoglalja:))
Állítólag 40 napig megfordítható a folyamat. Jó, hogy sikerült:)
Nálunk is meccs megy,csak enyém most a gép! :)
Jó éjt Nektek is!
Szerintem azért csak 1éves korig jó max 12kilóig
Ez az üvöltés érdekes. Mostanság nem is nagyon szokott már sírni Dávid, csak ha nagyon elfárad és amolyan "segítségsemmisejó" nyűglődést ad elő. Minden más esetben már máshogy kommunikál. Nagyon sokat dumál, aztán mivel szerencsére nem fáj neki semmi, ezért ha baja van valamivel, akkor jajgat vagy nyafog. Van, amikor kifejezetten "jajajaj jajajaj" megy percekig. Tegnap előtt meg hasra fektettem és nagyon sajnálta magát, elég röhejes volt, mint egy megakadt lemezjátszó "auuu, auuu, auuu"-zott, aztán megtalálta az öklét és megbeszélte vele, hogy én milyen gonosz vagyok.
Puszi Mennem kell, apóca jön ide mert félidő van a meccsben.
Én meg sunyok egyet fél 1-ig.
Aki valamit tud Esőerdős pihiszék ügyben, az legyen kedves nyomja át nekem priviben:)
Jó éjt!
az jó, de gondolom, ha már olyan kis mászós izgő-mozgó lesz a abab, nem igen fog megmaradni benne, nem?
Szernintem akkor olyan egy éves koráig talán
A miénkre az van ráirva hogy 12kg-ig
Igen és örülök van akinek elapad és már nem jön vissza szerencsés vagyok:))
Meddig jó a pihenőszék?..mármint hány hónapos koráig?
:) Meg ez azért hatásosabb is,nem?! :D
:)
Erről jut eszembe, az apja a hétvégén, már úgy kivolt, mert annyit üvöltött a gyerekünk, hogy viccesen feltette a kérdést?
Bébike, hány kg-tól lehet verni a gyereket?????
Hihhiiii, mondtam neki...FÉRFIAK ááhhhhhhhh
Szoktam neki azt is mondani, hogy kiteszem a hóra, de azt se tudja mi az:)
Azért! :)
Igen az esőerdős annyi.
Nem igazad van csak nem emlékezdtem pontosan és én inkább többet irok mint kevesebbet az esőerdős volt 16 azt hiszem:)
Az tankönyvi eredmény:) Gondolom, megnyugodtál végre.
Jandrea Karmester naploba 2 oldal 650.bejegyzés:))
Baja nem is lesz, azért az túlzás lenne. Legfeljebb önmagához képest pár nappal, héttel később kezd bele dolgokba, de ez ugye sose fog kiderülni, hogy mi lenne, ha kevesebbet evett volna...
Különben meg tényleg tök mindegy. Még mindig jobb, ha van egy kis tartaléka, mintha attól kellene állandóan rettegni, hogy meg ne fújja a szél, mert akkor infúzióra kell kötni. Laurának is milyen jól jött a tartalék a múltkor!