07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Most mit számit az az 1 év?
Ugyis hosszabbtávra gondolkodtok nem?
ilyt ennyi pénzért nem kapunk és most őneki nemondja meg senki ,hogy.....
némelyik psi azt hiszi ö sz...a spanyol...
párom egy .... mert azt akarják egy évre szerződjünk és????vidéken ugysem adja el.....egy év alatt és öneki ne mondják meg meddig.....
elegem van de megbeszéltök 6 honap -2 év között vesszük ki.Most akkor????
Igazad van, nem ezt érdemled.
Remélem hamarosan rendeződnek a dolgaitok:))
Lehet mégse megyünk???
Gina cuccoljunk össze.
Örülök az örömödnek:-)
Legalább valaki boldog:))
Sziasztok.
Hát nem egyszerű a dolog / dolgod.Főleg egy kisbabával.
Szerintem is le kell ülni együtt megbeszélni, őszintén.Kérd meg, hogy mondja el, mert így nem lehet élni.
Én már csalódtam egyszer.....Még egyszer nem fogok....akkor inkább egyedül maradok a babámmal.És még egy pali, mégegyszer nem fog hülyének nézni, és lesz női tartásom, hogy otthagyjam.És akkor talán megjönne az esze, hogy elveszítette a családját.
Ez az én szemszögemből.
Persze nem könnyű dolog dönteni, főleg egy kisbabával egyedül maradni, apa nélkül.Nehéz egy helyzet.
Ilyenkor tanácsot adni sem egyszerű.
Nagyon sajnállak, gondolom mit érezhetsz.
Légy erős és azért ne hagyd magad hülyének nézni.
Naná!
Ugysincs senki akivel tologathatnám!
Ez tök jó!Én is örülök Neki!
Majd elmagyarázod! :) De sorház vagy különálló telken van?
Ténleg???Jo,hogy levelezünk....
Akkor majd tologatjuk együtt manokat????Hát én most nem tudom elmagyarázni:)))
Ez tök jó!Végre egy jó hir! :)
Merrefelé van az a hely?
Igen,anyukámék! Mi meg onnan 5perce!
Ide költöztök???
Sziasztok mindenki volt valami történés???:))
Igen megtaláltuk a tökéletes házat holnap foglaló utána hétvégén dobozolás költözés:))
Veresegyházán lakik ott valaki innen???
Na egy teljesen uj negyed gyönyörű kertes házakkal.
Kias előkert kocsibeálló,lent egy szoba zuhanyzós fürdővel wc-vel,kis közlekedő hatalmas nappali onnan hátsó kert ,hatalmas konyha:)))
Fent 2 nagyszoba 1 gyerek szoba egy gardrob szerűség,plusz sarokkádas fürdő wc.:)))Szoval fantasztikus ugy örülök:))
Majd darabig nem leszek:(((mert a költözés és ott még nincs net de majd valahogy mindig üzenek mi van ha érdekel benneteket:))
Honapok ota nem voltam ilyen boldog ...
Én mindig annyira szkeptikus vagyok, amikor ilyen fiatal kismamikkal találkozom. Tudom, hogy a kisbabát nem bánjátok meg. Csak ilyen fiatalon még annyira máshogy láttok rá az élet dolgaira. Persze, idősebben is mellé lehet nyúlni és tényleg nem feltétlenül garancia a kor a párválasztásra, csak valahogy mégis biztosabb az ember magában néhány év/kapcsolat tapasztalattal a háta mögött.
Persze, ez most neked nem segítség.
Szerintem ne támadd, mert ha a sarokbaszorítod, akkor visszatámad és a végén olyanokat mondtok egymásnak, amit magatok se gondoltok komolyan. Valahogy le kellene ülni, higgadtan, már amennyire az tudsz maradni és átbeszélni, hogy akkor most mi van.
A legtöbb pasi egyébként magától nem lép. Valami miatt kódolva van beléjük, hogy addig kényszerítőzzenek, amíg kihajítják őket. De ha ilyen játékba kezd valaki, azt némi tapasztalattal, női megérzéssel észre lehet venni.
A lényeg, hogy azt derítsd ki, hogy tényleg mit érez irántad és mit akar csinálni. Ugyanakkor a nagyon fontos, hogy te mit szeretnél. Mert ha ez a kettő nem találkozik, akkor tényleg meszeltek a kapcsolatnak. Remélem, sikerül rendbe rakni a dolgaitokat!
Szia!
Akkor most ezt az üzit Ő irta?
Szegény,ez most nagyon nehéz lehet Neked!
Már egyszer irtl Róla,hogy valami nem stimmel,még tavaj
Miért nézegeted a telefonját?
Gina, nálatok tényleg nincsenek rendben a dolgok. Most vagy buta a párod, hogy ilyen üzeneteket megtart vagy totál sz...ik bele, hogy te megtudod. Tök mindegy, hogy melyik, mert ha ilyeneket írogat másnak, az már önmagában nagyon gáz.
Mit tagad? Hogy nem ő írta az smst? Akkor ki? A nagypapája, amikor kölcsönadta neki a mobilját?!
Mit akarsz csinálni?