07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok! Igen, Contu, ez is receptnek számít, 90 napig érvényes, legjobb tudomásom szerint. :)
Csak nekem már a 6 hetes kontrollkor is volt. Igaz, a 7. héten mentem.
Mindenképpen telefonálok. Köszi a választ!
A dokitokat vagy Mandula férjét kellene megkérdezni...
Szerintem sokan még a régi 30 napot tudják, mivel januártól változott. Nem tudom, hogy minek számít, szerintem vény inkább, mint beutaló. Hivatkozz a januári változásokra, de a helyedben én telefonálnék mielőtt potyára mentek.
Már lehet szavazni a lurkókra. Nagyon köszönöm azoknak, akik már szavaztak rájuk. Ha minden igaz, ezen a linken lehet megtenn annak, aki még nem szavazott, de szeretne. A kizárás elkerülése érdekében kérem, hogy egy IP címről csak 1 szavazatot küldjetek és valós felhasználónévvel. Köszönöm szépen!
Szia Tereza! :)
Szeretnék kérdezni vmit. Te biztos tudod a választ. Márknak az ortopédián gyógycipőt írtak fel. Január végén. Még nem sikerült méretet vetetnünk, de az egyik helyen azt mondták, hogy már nem lejárt a vény. A gyerekorvosunk a múltkor mondta, hogy most már 3 hónapig érvényes egy recept. Ez is receptnek számít?
Sziasztok!
Ma végre megint köztetek lehetek. :)
Mit? Hogy Garcijjja bejárjon? Ha csak ez kell rádumálom:)))
Én nem bánom, hogy megcsináltuk, ha már eszembe jutott. A mensi meg ki tudja mikorra rendeződik a szoptatás miatt.
Sajnos ezt nem engedhetjük meg....
Sziasztok!
Nekem azt mondta a 6 hetesen a doki, hogy majd akkor menjek szűrésre, ha rendeződik a mensim, kb. úgy május táján.
és még fent is bírja tartani...
Az brutál sokba kerülhetett, ha egyáltalán ő fizette, de a végeredményt tekintve tök mindegy. Ott lakik, élvezi a kényelmet. Nem számít, hogy ki dobta össze rá a zsét.
Nem szoktam nézni, de a tegnapit véletlenül láttam. Hát le a kalappal, tényleg jól nézett ki a lakás.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, laknak itt emberek ennél sokkal többet kóstáló házakban is. Ha délután ráérsz kukkants be a TV2 "Hal a tortán" című műsorába, ahol kis celebjeink főznek egymásra. Tegnap Dukai Regina lakását látva Gangxta Zoli szája nyitva maradt. Meg is kérdezte, hogy "és én eddig mit csináltam?!" :(((
Itt már a négyszögölt nem használják, mert olyan kicsik a telkek, hogy jobban hangzik az 5-600 négyzetméter.
Elég röhejesek ezek az árak. Egyébként ennyiért Gödöna Dunaparton is árulnak egy házat. Mondjuk Garcijjának messzebb lenne a munkahelye, viszont sokkal hangulatosabb és a ház is menőbb, szinte biztos vagyok benne.
A Dunaparton nálunk lakóterületen kívül találtam egy telket 49 millió és 6-700 nm, még lekövezve sincs előtte, folyamihomok az út aztán kész.
Ja, kb. 100 négyszögöles telken...
Nagyon durva... Itt a XIII.kerületben van kertvárosi rész, ami nagyon tetszik nekünk, de és most jön a de egy szép, modern ház 80 millió forint. Brrrrrrrrrrrr!
Mi is ikerfélben gondolkodunk. Az még megfizethető. Néztünk telkeket, de annyira felmentek az árak egy-két éve, hogy 20-25 millió alatt semmi nincs. :-( Legalábbis ott nincs, ahol mi szeretnénk.
Itt is a telek a drága. :(
Hát az sem egy utolsó szempont.
Hamarabg kellett volna beszélnünk.
Az enyém se az, de vannak berögződéseik, amit ha nem kérdőjelez meg senki, akkor el se gondolkodnak rajta. Meg egy dolog, ami nekik kényelmes, egy másik, hogy te mit szeretnél. Én nem akartam pár hét múlva visszamenni, mert macerás.
Ezek a dolgok annyira egyéniek. Van, aki látszólag hetekig nem csinál semmit, aztán néhány nap alatt behozza a "lemaradását".
Építtetni??? Ahhoz kellene egy telek. Egy 5-600 nm-es telek 20 millió és még építs rá egy házat. Veszünk, valószínűleg ikerfelet, mivel a használt önálló házak ugyanennyibe kerülnek, csak rájön még vagy 2 millió illetékkülönbözet, meg vagy 5-10 millió a felújításra.