07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ibivel bestéltük,lehet már nem is táplálo és ő kérdezte sárga zsiros??De nekem mindig fehér volt.
Panna! Megkeresem és elküldöm még ma.
Mi ugyanezért vágattuk le Panni haját. Nagyon bénán nézett ki. (bocs kislányom)
Általában géppel. De többször volt úgy, hogy a gép már nem hozott ki semmit és kézzel kifejtem és még volt benne. Pedig jó gépem van.
bocs ha nem jol irok szoptatok + balkézzel gépelek
Igen oldalt meg hátul nagyon hosszu már coffba lehetne rakni! :) Viszomt a feje tetején kihullott és pár szál maradt,meg hátul egy körben is totál kopasz ahogy forgatja.Nincs szivem levágatni,de muszáj lesz mert igy olyan kis "furi" :)
szerencsére nincs bedurranva, azért annyira nem vészes. csak jelez, hogy szívesen ürülne! :D
fejni viszont első 3-4 napban kellett, mert annyira fájtam, hogy csak na. ráadásul D-s kosárra nőtt a mellem abban a pár napban... viccesen néztem ki. még a hátam is fájt tőle! :D
miért??akkor hogy fejed???
nem semmi....mikor feladnám ránézzek és azt mondom NEM szüksége van rá ha napi 20ml. akkor annyi de kell neki
A fejőgép nem mindig jó... Legalábbis nekem.
én ugy tudtam szopi utáűn mindig ki kell üriteni és régen egy ciciből jol lakot
Mindjárt jövök,csak kidobom Ármót az udvarra.
Hát szerintem Davider ha van pár csepp anyatej,az is több,mint a semmi:))
Azt olvastam valahol,hogy egy anyuka 1 éves koráig szoptatta a babáját és most 4 éves a kislány és még mindig nem apadt el neki.Ez azért komoly...
Igen én is igy vagyok most is cicin csüng csak az a baj tegnap este is ma reggel is megnyomtam a mellem spricelt elő a fejő gép megörültem erre 10 ml jött le két ciciből ilyenkor elkeseredek:(
Szerintem ha szpoiidőn kívül is úgy érzed,hogy be van durranva a cicid érdemes lefejni és elrakni inséges időkre:DD
Vagy akkor nem lenne elég a tejcsid kajaidőben?
Amúgy én a helyedben még nem adnám fel ezt a tejcsi dolgot. Tedd sokat Lidit a mellre. Szerintem minden csepp anyatej számít.
nyugodt vagyok de jobb let volna ha nem jön meg:))
Most ma még görcsölök is:(
Lehet csak nem tudtam visszaolvasni bocsi
Akkor helyesbítek: aki szülés előtt meg volt elégedve magával, nem volt dagi és jók rá a régi nadrágok, az mától CSENDBEN van! :-)))
nekem meg befájdul a mellem, ha nem kajálunk kajcsi időben. ez érthető. de mostanában egyre többször, és akkor is, mikor még nem lenne szopi idő.
ez azért van mert egyre többet eszik?
és a nagyobb igény miatt több tej termelődik???
Davider,nyugi nekem már szülés után pont 1 hó múlva már meg is jött:(
mintha mi sem történt volna:)
Panna,a szülés előtti gatyáim rám is jók,csak ugye egy bajom van azokkal,hogy már akkor is dagi voltam:(((
Tegnap írtam, hogy nem. (kopp-kopp)
Ilyenkor már fehér. (kicsit kékes beütéssel)
Majd nem sokára felmegy:)
Panna multkor irtad görcsölsz megjött végülis??