07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok!
Ibikém csak ajánlani tudom a járókát, de, ha vesztek akkor fát vegyetek. Luca nagyon szereti, és én is nyugodtan kimehetek wc-re, nem kell attól félnem, hogy elgurul valamerre.
Egyébként Luca 2 hete forog, most meg már a lábait húzza maga alá.
A férjem a múltkor majdnem vett neki, de valami visszatartotta.
Szóval még nincs, de jó, hogy mondod, mert az úszópelus fölé illik valami menő gatyót venni :DDD
Kaja idő van.
Majd jövök én is.
Kiválasztottad már a születésnapi ruháit?:)
Én kettőt választottam. Egyet kisebbet és egy nagyobbat is, mondván, hátha nagyobb, mint aminek az utolsó uh-nál tippeltük. Persze, hogy a férjem a nagyobbat adta oda, a kisebb méretű gyerekünkre:DDD
Juj,de jó..én úszni nem viszem,amíg picike,mert hallottam,.hogy a babaúszók között több az asztám megbetegedés..valami hülye statisztika volt,s annyira megragadt bennem,hogy én kihagyom a bébiuszodát..,de a nyáron,vagy ősszel majd megyünk valahová nyaralnmi,ott már majd medobom...valami sósba:)Hogy íze is legyen.
Igen a zenebölcsi nagyon szuper ötlet,mert iszonyat szokták szeretni a picik:)
Most megyek megfőzöm az ebédet,de jövök vissza:))))
Mosd meg jól, és egybe főzd meg.Kell neki kb. jó 1 óra. Meghámozod és turmixolod vmivel.
Finom.
De szerintem igen.
Nekem is először hasról fordult hátra.
Pedig ált. hátról könnyebb hasra fordulni.
Csak egy fajtát egy héten 1 új gyümit próbálj ki csak.fokozatosan emelve az adagokat.
De ezt tudod gondolom.
Én 2-3 hét gyümi után adtam neki először krumplit,én tápszerrel.
Arra vagyok kíváncsi, mennyire jön majd be neki a babaúszás. Ha igen, akkor itthon is benevezünk, ezzel elkezdjük a sportolás.
Zenebölcsibe meg 6 hónapos kortól lehet menni, oda is megyünk, adunk a kultúrának is. Egyrészt a társaság miatt, másrészt meg úgy vettük észre, hogy leköti a zene.
Ne kettesével. ELöszőr magába és utána kombinálhatod.
Minden ugy csináltam én is ahogy leirtad.:))
3 hét és krumpli, sütőtök, s.rápa stb....
tereza én az alma után az őszibarackot probáltam ki.
Hippes volt, de finom a kecskeméti is.
Így kettessével???
Nekem azt mondták, hogy egyszerre egy új legyen benne. Szóval most vagy egy új gyümölcsöt kell keresnem magában vagy almával keverve.
Mennyi idő után adtatok zöldségpürét második étkezésnek a gyümölcs után?
Legalábbis mi gyümölcs reggelivel kezdünk, majd amikor ez már megszokott 2-3 hét, folytatjuk az ebéd változtatásával, ami zöldségpüré+tej lesz.