07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Ide nem kell beutaló. Mi kaptunk telefonszámot a hozzánk legközelebb lévő Dévényeshez. Ez úgy működik, hogy felhívod őket (központ) és a lakcímedhez legközelebb található gyógytornásznak megadják a telefonszámát.
Mi 4.000-ért járunk/óra (elég durva).
Az nagyon jó:))
És, hogy áll a kúszással?? Elkezte már??
Nem tudom, hogy meddig kell még a torna. 2 hét múlva ismét megyünk a neurológushoz, de biztos vagyok benne, hogy nagyon meg lesz elégedve Lucával.
Hihetetlen, hogy amióta forog mennyit fejlődött a mozgása. Nemsokára négykézlábra fog állni.
Olvastam, hogy elment fürdetni, de ahogy ismerem ő is elég hoxa-függő :))
Panni épp most néztem egy fórumot, a Terhesnaptár -4 hetes terhesség, ahol a te hozzászólásod volt az ucsó előtti még amikor felfedezted, hogy terhes vagy. Valaki kicsit lemardat és csak alig egy hónapja válaszolt neked.
Fülbevaló: a belőtt az hátul nem szúrja a picit?
Edis.
Meddig kell még a torna?? Mondtak már valamit, volt már kontroll??
Szia!
Én még nem is mertem a belőtt fülbevalót kicserélni, pont ezért. Mert képtelen lennék beletenni azt az 5 mm-es kicsi karikát.
Szia.
Ibi órák kérdése és jön:)))
Nem tudom mitől lehet. Elhiszem, hogy aggódsz miatta. :(
Nekem volt ilyen, hogy állandóan hőemelkedésem volt, nem derült ki az oka végül.
sziasztok!
Ibi, Esztike fülbevalója hátulkapcsos?
Mert én is vmi hasonlót szeretnék, de mindenki le akar beszélni róla, hogy az nehéz berakni a fülébe, meg nem bébifülbevaló eleve.
Húha...csipkedi, csikizi, simogatja úgy, hogy befele húzza a lábfejét. Ezt csinálja az egyik.
A másik gyógytornász Dévényes, ezt nem tudom elmondani. Az izmait masszírozza.