07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
A kézilabdát nem azért választottam,mert azzal akarok fogyni,az előbb meg volt,mint az elhatározás a fogyóhoz és amúgy meg imádom.
Én a vastag karom a 8 évnyi versenyszerű úszásnak köszönhetem.
"Csak"
És a prevenar mi ellen véd? Ti beadatjátok Panninak?
Nem, ez "csak" 40 körül van.
A másik drága a Prevenar..
Édeske:)
Akkor időben kezelésbe került az jó:)
Milán ma oldalra dobta magát hanyadt fekvésből, majd kiugrott annyira rúg kapált:)
Nagyon édi volt
HEllo Csajok!
Panna miért kell gyógytornász a kiscsajszinak?
Nem, mindenhol átnyomkodja. Ma már nem sírt annyit. :-)
Luca nagyon cuki ahogy négykézlábra állt!!!
Szia!
17.890 forint. Elvileg.. De mi az elsőt 20.850-ért vettük, mert ez a gyógyszer szabadáras. Ja, kettő kell belőle.
Sziasztok! Csak bekukk.
Edis Luca babájának boldog hófordulót! Láttam a naplódban a képet az új produkcióról. Nagyon ügyi a kisasszony :))
Allics, jobbulást Ármónak. Nem tudhattad, hogy ez lesz.
Szia Allics!
A fogyókúrádhoz!
Anno én is kézilabdáztam és az alap súlyomnál 6 kg-mal voltam nehezebb, viszont az izom volt, egy deka zsír sem volt rajtam, csak sokkal masszívabb voltam.
Majd mikor abbahagytam a kézilabdát és csak aerobicra jártam illetve otthon tornáztam a kényes helyekre, sokkal vékonyabb lettem, és súlyban is 5 kg-mal könnyebb.
Nekem nem tett jót a kézilabda, mondjuk avastag karomat azóta sem tudtam ledolgozni, az maradt nekem emlékül:(
Szióka!
Egyszer én is csináltam ezt a kúrát, amit most Te, de nekem egy kg sem ment le...szerintem ez egyénenként változó.
Nekem az jön be, hogy ha kevsebbet eszek, és tornázok konkrétan szálkásító gyakorlatokkal.
Sziasztok ma csak olvastalak benneteket:)
Tereza azt nem irtam ha éhes vagyok gyümit,zöldséget ehetek plusz ugye a viz inni biciklizni fogok mellette igy sem jo???
Nekem ezzel már több mint 10 kg.lement interneten találtam nem voltam rosszul és nem jött vissza sem
Nem jo akkor sem??
Köszi a választ
Lucának boldog hófordulót!
Ajaj, hozzánk mindjárt jön a gyógytornász, lesz visítás...