07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Na jo éjt csajok megint leléptetek???:(
Holnap szerintem nem leszek fetéket veszünk festetünk,főznöm kell na és persze kis szerelmemet lefoglalnom:))
Ja igen ma ettünk almát a fejebubjátol a bokájáig végig szalad rajta a hideg többször én meg jot röhögtem GONOSZ ANYA VAGYOK,az almaleet már nagyon issza de cumis üvegből majd veszek neki poharat kiprobáljuk:)
Régen találkoztunk. Én is fáradt vagyok esténként, tegnap ugyan voltam egy kicsit.
Na, majd bele lendününk :)
Pannám lehet csak nem láttam,mert nem tudok visszaolvasni jo lett a hajpánt???
Különben most néztem lídia buksija 40,5 cm. a hajpánt ami jo rá az pedig 32-es kiérti,hogy számozzák:)
Sziasztok ma is voltunk uszni tök jo volt kiscsaj 18 ota alszik jo lefárasztja:))
Mannám naplojábol lekoppintottam kire hasonlit a gyerek csináljátok meg nagyon tuti és PERSZE RÁM jobban hasonlit:))
SZiasztok lányok!
Van valaki?
Szuper:)
Nekem is vannak smart pontjaim, na akkor most már lesz értelme beváltani őket:)
Szerintem eddig gyűjtötte az infót, aztán most beindult a beszélőkéje.
Nagyon aranyos lehet:)
Van Mazsola is:)
Mi tavaly beszereztük mindkettőt Smart pontokért, mert a férjem kihagyhatatlannak találta. A Vakondon Shell színű kötött sapi van:DDD
az biztos:(
Napról napra látom, milyen gyorsan fejlődik, és hogy telik az idő:(
Egy kicsit nekem is furcsa és talán még 'félek' is, de annyira jó, hogy még egy lépést meg tett!!
Hidd el, a 14 hónap nagyon hamar el fog telni!!
Szia Babis!
Köszi a vakondos infót:))))))))))
Ráhajtunk mi is a shell kúton:)
GYere gyakrabban!!!!!!!!!!
Puszi
Szia!
De jó gratula....csak belegondolok, hogy még legalább 14 hónapot kell várnom, hogy a mi picurkánk beszéljen...hűűűűűűű
Sziasztok!!
Ma nagy dolog történt nálunk!
Dani elkezdett komolyan beszélni!
A mai nap termése: Mi az? Mit csinál? Lámpa, és amit eddig nem mondott: PáPá!
Az ujját a szájához teszi és sssss-sög.
Mondja még, hogy autó, kutya. Ezeket mind az elmúlt pár napban tanulta!!
Nagyon büszke vagyok rá!!
Sziasztok csajok:)
Na elvittük a kutyánkat kozmiba nagyon szép lett,majd holnap teszek fel róla képet.Sajnos olyan későn végeztünk,hogy a futásra már nem maradt időnk:(((Így holnap délután megyek bicajozni estefelé meg marad a futás.
Szép álmokat mindenkinek,már nem jövök.Lassan fürdetünk,altatunk meg Született feleségek is lesz:)
Holnap meg a haverjainkkal grillezni fogunk:)
Látom monologizálgatok, senki se nincsen, megyek is én is!
Sziasztok!!! :-))))
ja, még mindig nem jellemző, hogy átalusszuk az éjszakát. Van, hogy igen, de azért egyszer csak felkelünk szopizni...
NÁlatok?
Sziasztok lányok!
Jelentem jól vagyunk, Matyi még mindig szopizik, uzsonnára kap azért egy kis alma-banán pürét. Nagyon szereti.
IMádok a fiammal foglalkozni, minden nap csinál valamit, amit az előtt nem, illetve egy-két dologot elhagy, szóval fő a változatosság. Egy hónapja elkezdett sikítozni, kurjongatni,szerintem beleúnhatott, mert azt már nem csinálja. Ellenben forgolászik, de azt sem minden nap...
7,10 kiló, 69 centi.
Én meg 70 vagyok, szóval bazi dagadt, és rettenetesen érzem magam a hájaim alatt. MÁr kétszer benőtt a körmöm a lábujjamon a húsomba, tegnap voltam ismét "műtéten", lezsibbasztják és kivágják, lézerezik, szörnyű. Ez mind azért van, mert még mindig akkora a hasam, hogy nem tudok rendesen hozzáférni a lábfejemhez és bénán vágok, illetve a súlyom is rátesz egy lapáttal... Jááááááááááááááááááájjj!
Most elkezdtem kicsit kevesebbet enni, majd figyelem, hogy a tejem mennyisége hogy reagál. Fogyózni nyilván nem lehet, de majd csak kibírom valahogy.
Azért a pasik kedvéért mi mindent bevállalunk,nem? Meghízunk, hogy megszülethessenek, előtte meg jól lefogyunk, hogy belénkszeressenek... Nnnna. Ez van..
Mindenkinek tsók!
Igen. Néha azt hiszem, hogy valamit titkol. :D
Ő tud valamit, amit mi nem. :)))
Milyen gonoszok vagytok...:))))))))))Így könnyű nektek..rámakasszátok a kilókat,aztán én meg csodálom,ha hízok,mint egy vadmalac:)))))
de tényleg lépek és közben megnézem mit jelent a fussy:))))))))))))
Van,elhiheted ennél különb is:)....hihetetlen kifejlődött a "hogyan magyarázzam meg a dolgot" sztori:)
mikor nekikezdek a férjem már csak röhög..és mondja,jól van drágám megveszem neked....de kérlekszépen ezt már használd is:)
Nagyon rendes tőle,hogy nem vert el vagy 5x az utóbbi években:))))))))))))Mert minden szart megvetetek,aztán nem használom...de ezt fogom,igenis:)
mert a gabriella a született feleségekben is olyan bomba..hát nekem is olyannak kell lennem (sose leszek,de a feeling a lényeg):)))))))))
Bár nem tudom milyen magas és gebe,de legalább csini..és akkor nem is beszéltem még a...
na,itt szokott kiadani és mondja,hogy mondjam akkor melyiket kérem,de ne gagyit,mert nincs annyi pénzünk,hogy rosszat vegyünk :))))
Na,de megvolt a pelenkacsere és most jön a uzsonnaaddagolás..és kivagyok ma a gyermekem miatt is,mert se alvás se ev és..hát élet az ilyen?:))))))
Pusz nektek csajok,majd benézek még lehet.