07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Igen rá gondolok bár én a nevekkel hadilábon állok:)))
igen a soför is nagyon jo szinész és a nagyi is:))
Tudod mi a kedvencem 12 évesen láttam elöször a Piszkos Tánc c. filmet azota is az a kedvencem mindig pityergek a végén ....havonta megnézem egyszer..
Azt terveztem 12 évesen arrol álmodtam majd ha férhez megyek azt a táncot eltáncolom az urammal...
nem jött össze még férjhez sem mentem....
nem baj álom szép álom marad...
És a szinésznőz is szeretem nagyon :))
Tereza lehet kidölt a mai naplto:)))))
Lefeküdtek????
Párod nem hiányol???
Én is feladtam Ibikém :))
persze Pannának nem sikerült,mert nem találtam meg a cimét és nem akartam Horvátba zaklatni ez miatt majd ha haza jön:)
Ezek a séták jo kis fogyikurák mivel 1,5 ora oda 1,5 ora vissza érzem is a vádlimba és a popomba na de még kell rá gyurni:))
Ibiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Elfelejtettem mondani, hogy tegnap voltam postán (korábban nem jött össze).
Ja, hogy akkor most még álmos sem vagy?
Én délelőtt dolgoztam, persze ez ülőmunka, de attól még lefárad tőle az ember, utána átvágtunk a városon, délután meg lementünk a Dunához. Ahhoz képest, még elég jól bírom magam. Tegnap viszont nagyon ki voltam dőlve, de viszonylag sokat aludtam este, így most jobban bírom.
Már az alapozásnál jártok?! Ezt nevezem, ti aztán nem vacakoltok:)
Az a Grill étterem a tónál nagyon szuper!!! Lemeóztam, bízhatsz bennem, ha kajáról van szó :DDD
Olvastam:)
Jó éjt, Türelmetlenke!:)
Fog sehol, helyette nyáltenger. Nagyon kell vigyázni, mert mindent a szájába tesz, mérettől függetlenül.
Nagyjából már kiszámítható, irányítható a nap, persze inkább igyekszem alkalmazkodni, mert mégiscsak kicsi még.
Különösebb kunsztjai nincsenek, még nem tolja körbe a porszívót, bár az orrszívót próbálja az orrában tartani. Kajánál segít irányítani a kanalat (ha nem találnám a száját magamtól:)), a másikkal fogja az üveget vagy éppen törölgeti a száját az előkével (ez persze a gyakorlatban azt jelenti, hogy szétkeni a főzeléket a szája körül:))
Tereza ,Contu eltüntetek:(
Na akkor jo éjszakát mindenkinek:)