07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Húúúúúúúú még én sem hallottam. Amindenit
Még jó, hogy tél volt.
Vagy vmi spéci kórházi bacát.
Ezek szerint Te nem hallottad a sztorit. Még mélykocsit használtunk. A mózes nem volt l rögzítve. Egy padkánál a férjem lenyomta a kocsi hátulját, a mózes lecsúszott. Lau kihuppant, amikor a mózes széle a földnek nekiütközött. Tulajdonképpen kb. 10 centiről bucskázott ki. Szerencsére vastag sapkában, téli overálban volt, kapucnival a fején. Pici karcolás lett az arcán semmi több. Szerencsére! De azt a pillanatot nem kívánom senkinek, amikor megláttam fejjel lefelé a földön a villamossín mellett. A férjem először nem is kapcsolt.
Annak a másik Laurának, hogy mennyi szavazata van már!
Mostmár nagyon vigyázok! (ill. még jobban)
Ugy ahogy mondod!!
Ha nem rotát akkor egy kis hajtetűt:)
Közben meg összeszed egy fincsi rotát, aztán maradhat még tovább.
Igen mert ha felvesznek egy gyermeket a kórházi osztályra, muszály letölteni a letöltendő időt ott, mert csak akkor kap az osztály pénzt a gyemek után.
Ha hamarabb kijelentik a létszámból akkor eluszott a lové!!!
Jó mi?? Ha nincs semmi baja akkor is bent kell maradni, mert .....
Sziasztok!
Szegény Eszti!Hát igen ilyen esések sajnos előfordulhatnak de inkább ne forduljanak,nem szabad őket fél percre se magukra hagyni!!
A babakocsiból? Az még magasabb, mint az ágy. Hogy csinálta?
A védőnő is ezt mondta, amikor Lau kiesett a babakocsiból.
Bizony már őt sem lehet!! Másodpercek alatt megtörténhet a dolog.
Noel még nem forgolodott és nyugodtan ott mertem hagyni (körbekerítve), majd én is a sírásra ugrodtam oda. Azóta forog.
Sziasztok!
Szegényke! :( Én is mindig ettől félek mostanában. Ha ébren van, nem merem otthagyni az ágyon, csak ha alszik. Akkor is csak néhány percre, de mindig attól félek, hogy felébred és leesik.
Semmi baj nem lesz, sajnos ilyen szinte mindenkivel előfordul, kivel korábban, kivel később. Te már átestél a tűzkeresztségen. Aztán vigyázz szegény kis görcsre, hogy fog kinézni kéken-zölden rózsaszín bodyban?!:)
Már nem lesz semmi baja. Általában a leesést követően ha hányni kezd v. aluszékonnyá válik akkor kell gondolni rosszra.
Nyugodj meg:)
Én már nem igen hagyom Dodit magára csak rácsok mögött vagy a földön, esetleg 5 pontos övvel becsatolva:DDD
Vagy jó a hasizma :)
Mostmár tényleg nagyon oda kell figyelnünk. Olyan kis kiszámíthatatlanok.
Most a földön van, és játszunk. Közbe ide-oda pattogok :)
Olyan jó, hogy megnyugtattatok. Azért még figyelem.
Mindenki baromira ijedt lett volna a helyedben! Én egyszer kb. 15cm-ről pottyantottam Dodi mellkasára egy parfümösüveget, mert meg akarta nézni és én hülye a kupakjánál fogtam, ő meg nem tudta megtartani. Még meg is mértem, hogy 130 gramm és akkor nyugodtam meg, hogy olyan kis súly, olyan közelről nem üthette meg nagyon.
Általában ott van, de most még nem cuccoltam le.
Gondolom. És ahogy keservesen tudnak sírni!!!
Én is a földre pakoltam le mindent amikor velünk is előfordult a leesés. Onnan már nem tud lejjebb esni.
Azóta is mi a földön élünk, már azt sem tudom milyen ágyon ülni:))
Bizony, vagyis nálunk ahol én dolgozok ott nem engedik ki hamarabb. Le kell tölteni a megfigyelő időt.
Szerintem se.
Ibi, inkább tedd le a földre máskor akárhová, de onnan nem tud leesni, az biztos.
Hát a másfél méterhez képest ...
Én azért beszartam!
Ne már, tényleg?! Milánóban 24 óra.