07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Mármeg mindenki napozi???
Boldog szülinapot Patrik!
Boldog névnapot a Milánoknak!
Éva, ha nem fogadja el, annak oka van. Mégpedig nagyvalószínűséggel az, hogy nem érett a "szilárd" ételekre. Várj vele még, mert ha erőlteted, annak nagyon rossz vége lehet! Inkább 4-5 nap múlva kínáld megint, a gyümölcsöket szobahőmérsékleten, a főzelékeket szobahőmérsékleten vagy langyosan.
Biztosan megjön a kedve, előbb vagy utóbb:))
Jó reggelt.
Zelmalány Milánjának boldog névnapot kiívánunk.
Patriknak pedig boldog születésnapot.
Olyan hangosan beszél, hogy kész vagyok tőle.
Feküdt mellettem az ágyban, de nem tudtam már pihenni, mert csak a maki hangját hallottam. Imádom!
:)))
Milyen oltást kap????
Lídia is 5-kor kelt na ez jo a 3 helyett utána csengö 7-kor felkeltette de most megint alszik:))
Jó reggelt!
Ma Panni is 5-kor kelt, nem tudom mi lelte. Bár este 3/4 8-kor már aludt. Gyors szopi után visszaaludt fél hétig, de akkor óriási hangos dumálásba kezdett. Már azt hittem, hogy betömöm a száját egy zoknival. :-))) Jaj, szegény Garcijja, ha ez a lány olyan dumagép lesz mint én.... AJAJ!
Most megint alszik, de 11-re megyünk oltásra.
Sziasztok!
Most keltünk:))))
Milánt letettem este fél 10-kor és egészen 5-ig aludt egyszer sem kelt fel, amjd gyors megetettem és már aludt is vissza, még azt sem hallottuk, hogy ap reggel elment dolgozni:)))
És már megint dörzsöli a szemét...kész
Sziasztok!
Hogyan tudom rávezetni az 5 hónapos gyermekemet, sajnos 1 hónapja tápszert kap, hogy elkezdjünk gyümi és zöldség pépet enni kanállal?
Kinek milyen tapasztalata van?
Mindegy mi van a kanálban, kiforgatja a szájából, miután bekapja. Viszont cumis üvegből elfogadja (gyümölcspéppel ízesített tejpép pl.).
Jo reggelt mindenkinek:))
Ibike ,gabb igen szép volt a talpa uj a vasalo de irtam vasaltam a szoknyám és nem vettem észre,hogy kilog az also része igy ráégett nem azt kérdeztem milyen a talpa,hanem hogyan szedjem le????????Értitek?