07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Persze belázasodhatnak a 3 hosnál kettőt kapot megsem kottyant most ez már sok volt a kicsi szervezetének...
Különben nem az a jo ha belázasodik dolgozik az imminrendszere????Kérdezem nem tudom igy van-e...
:DDD
ENNYIRE NEM VAGYOK FANATIKUS. :)
BOCS, SZAVAZTAM ÉS ÍGY MARADT A CAPS LOCK.
Természetesen nem akarok kiabálni. :)
Szia köszi szépen a választ. én is a fogzásra gyanakszom, nálunk pár perc szopizás meg büfi után alszik vissza, hajnalban ma először már a vállamon büfiztetés közben aludt vissza.Nagyon aranyos Marci:)
De az normális, hogy az oltástól így belázasodjon?
ÚÚÚÚÚÚÚjságot? Na szerintem ez már nekünk is sok, nem Manna???
Persze....Tegnap 3 oltást kapott:(((
Én még mindig nem kezdtem el... Ez az egyetlen házimunka, amit mindig tolok magam előtt. Szörnyű!!!
Atyaég! AZért ez nem semmi! Jobbulást a kicsinek!
Mondok durvábbat, a nagymamám az újságot és a papír szalvétát is vaslata....nagypapim nagy örömére:)))))))
Még jó hogy ma már van az internet, így nem kell reggelente újságot vsalni zs Uramnak:))))))))))
pfffffffffffff
Hm. Úgy tűnik magamban beszélek? Akkor megyek szavazgatni, meg teregetni. Utána jövök. :)
Szegénykém! Tudod az okát?
Én is. Sokan hülyének is néznek, ha megtudják, hogy törölközőt, ágyneműt (tudom, Ibi, kreppet kell venni :D), sőt a párom boxeralsóit is vasalom... De még a fiam kisgatyáit is. Hiába, így tanultam az anyukámtól. :)
Nekem is. :) Pfuuuujjj! :D
Szia! Mi még nem találkoztunk. Igen, sajnos nálunk is van ilyen. Bár én tudom, hogy a fogzás miatt, és egyszerűen attól, hogy melegebb van...
Van, hogy csak szomjas. De szerencsére perceken belül visszalszik. :)
Nekünk a gyermekorvos írta fel. Nem használtuk olyan sokáig, hogy ártson. Mire bejutottam volna vele a bőrgyógyászhoz, tiszta seb lett volna az egész arcocskája. Szerintem ha a gyerekorvos felírja, akkor annyira nem árthat. De ez csak az én véleményem. Azóta sem volt vele gondunk, csak egy alkalommal, kb. 3 napig kellett kezelnünk. Ezt most gyorsan le is kopogom. Azóta gyönyörű az arca. :)
Sziasztok Lídia még hajnalban belázasodott 39,4-re nem kupot adok,mert azt kikakilja hanem szirupo Nurofen,Panadol most még 37 fölött van de megy lefele ha 38 fülé megy megint csillapitom semmit nem aludtam de szegény kismanom sem:(
Jó reggelt, illetve azt sem tudom hány óra:(
Milán is meggajdul, egyszer fél 1-kor kellett visszalatatnom, aztán kelt 3-kor, amikor az apja hazajött...én persze addig egy sunyást sem aludtam...aztán 6.kor már megint fent volt, de nagyon szigorú voltam és olyan mérgesen parancsoltam álomba és persze magamat is, hogy eddig sikerült aludnunk.
Szegény apa, meg aludt 3 órát és már hajtotott is a melóba, nehéz éjszaka volt...na de azzal nyugtatta magát egyszer van BL döntő
húú az nagyon sok!lehet érdemes megfontolnod a vasalógépet? nálunk családi hagyomány a vasalá utálat, kis koromban mi vasaltuk a nővéremmel a zsebkendőket meg a konyharuhákat, anyu meg mindig azt vasalta ki a halomból amire épp szüksége volt...Ma már csak papírzsepit használok, a konyharuhákat meg nem vasalom, hanem teregetés előtt kihúzkodom...
Én szinte mindent vasalok.
A férjem meg öltönyös muki, így inget is kell vasalnom. :-(
én igyekszem olyan cuccokat hordani amit nem kell vasalni...szerencsére a párom is lezserebb stílusban öltözködik...
Remélem. Most békésen elvan magában. Vasalnom kellene. Pfuuuuj!
Sziasztok Kira is korán kelt, 3/4 5kor, aztán 6.20kor megint, végül fél9ig visszaaludt.De Kira mostanában hajnali 1 óra után 2 óránként felkel, remélem ez csak ideiglenes nála...Pár hete már 5-6 órát simán átaludt. Nálatok is volt ilyen, hogy 6 hónaposan a baba egyszercsak megint többször ébred éjszaka?
A Locoid szteroidos. Nekünk azt mondta a gyerekbőrgyógyász, hogy babáknak nem szoktak semmi olyat felírni, amiben szteroid van. (Mert a gyerekdokink nekünk is egy szteroidos krémet írt kiütésekre, aztán a bőrdoki mondta, hogy nehogy azzal kenjük.) Szóval szerintem vagy bőrgyógyász írjon krémet, vagy valami semlegeset használjon az ember, ami nem árthat.
Itt Mekk Elek.
Megcisnáltam végre a netet, de látom nem sokat termeltetek. :-(
Panni reggel 5-kor keltett, azt hittem meghalok. Aztán kegyeskedett visszaaludni 9-ig. Nem értem mi van ezzel a lánnyal. Bár ma eddig jó fej volt. (kopp-kopp-kopp)
Látom megint rosszkor jöttem. :(
Majd később benézek. Pusz.
Sziasztok!
Ha tudtok segíthetnétek:
Tudásbázis - Ismeri valaki a Pierre Cardin PS610-es babakocsit?
[link]
Képet itt tudtok róla nézni:
[link]
Előre is köszi!
A Bepanthen szerintem jó, Allics. Én Locoidot használtam az arcára, de azt csak receptre lehet kapni, nagyon vékonyan felkenni. 3 nap alatt rendbevágta a pofiját.
Sziasztok!
Megyünk kajcsizni. Látom tápi a téma. Én már egy hónapja éjszakára a DM 3-as tápit adom. Jó sűrű és jóllakik vele Marcus. Reggel még mindig az 1-es Humana megy, mert még van raktáron. Egyszercsak elfogy, de úgy számítok, hogy addigra már bekerül az étrendbe a tejcsi is. Lassan, kb. 1-2 hónap múlva már vegyítem a forralt tejet tápival. Patriknál is így csináltam. Aztán 12-14 hós korára már csak tejet és kakaót ivott, simán.