07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Nincs jogsim, most akarom nyáron megcsinálni.
Anyúm néha jön segíteni, de hát ő is dolgozik, még ma is :((
Nem :(
Szinte minden bolt előtt lépcső van, meg olyan kicsik is belül.
Volt olyan, hogy kenguruval mentem, de majd leszakadt a vállam :(
Na, az basszus nekem betenne. Nálunk első emeletre egy lépcső sor vezet, szóval jó meredek, annyi nekem bőven elég a fitnessből.
Nem tudod megoldani, hogy Noelre valaki vigyázzon addig vagy, hogy kocsival menj babakocsi nélkül?
Nekem is meg kell oldanom A gyerekkel meg a babakocsival a vásárlást. Itthon még nem merem hagyni egyedül , nehogy szétpakoljon :DD
De már ügyes, mert nincs semmi gond vele a boltokban, nézelődik, beszélget ......... Régen csak úgy mertem vele bemenni boltba, ha aludt.
:)))
Már alig várom, hogy ne kelljen állandóan cipekednem. Ráaadásul 4.-dik emelet, szatyrokkal, gyerekkel.
Egyáltalán semmilyen boltba?
Mi szoktunk kicsibe is, mint DM, Plus meg hasonlók (bár nálunk ez is elég méretes), meg nagyokba is, mint teszkó, madarasteszkó és társai. A nagyokba értelemszerűen kocsival megyünk, mert túl sportos lenne 5-10 km-ert babakocsikázni az autók között (meg ugye a fülemen is szatyor lógna visszafelé, az meg nekem nem teccik).
Ez a Lajos... rendes fazon :)
Majd legközelebb együtt mentek :)
Igen, ezt kiírhatná ...
Én már nem is idegesítem magam ezekkel :(
Nálunk is hasonló a helyzet. A pszichésen próbálok a valalásra hangolódni, mint egyetlen csendes muszáj tevékenység.
Egyébként nem jó a videa nekem, mert mint utólag rájöttem kétszer akkora a fájl, mint amit fel lehet tölteni. Csak azt nem tudom, hogy a feltöltés elején, mi a sz...rt nem írja ki, minek kezd el szüttyögni vele.Na, mindegy. Adtam még egy esélyt a youtubenak.
Noel fiú alszik, én meg itt tunyulok mert nem merek semmit csinálni, nem akarok zörögni. Pedig lenne mit dolgonom :))
A boltba is kéne menni, gyerekestűűűl meg babakocsistúúúlllll , jajjjjj, nem szeressem ezt.
Sziasztok!
Eszternek Boldog első névnapot
és
Ármónak pedig Boldog hófordulót kívánunk! :)
Jó reggelt.
Eszternek boldog első névnapot :)))))))))))
Árminnak boldog hófordulót kivánunk :)))))))))))
Köszi :)
2-ig olvastam, 3/4 3-ig fent voltam, 8-kor keltem :(
Köszi Csajszik!
Árminnak pedig boldog 9!!! hófordulót!
Sziasztok!
Eszternek boldog névnapot kívánunk!
Szép jó reggelt!!!
Hogy aludtatok?
Dani 2x is volt fent, és 7-kor kelt. :(
ESZTERNEK? BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!
Sziasztok! :)
Jó éjt mindenkinek.