07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Úgy legyen, ahogy mondod:)
Na akkor beszéljük meg, hogy ki mire szavaz. Ne részletezzük, mert sosem lehet tudni, hogy az illető olvassa-e?
Én a 3-as pontra szavaztam.
Szerintem nem kivitelezhetetlen.
Szeintem nem vészes nem konkrétumot irunk de mehet priviben remélem nem bukunk le időnap előtt:)
Az lenne a legjobb ha küldenénk Neki egy online képeslapot...mert a papírforma szerintem megvalósíthatatlan...jól hangzik, de kivitelezhetetlen, tovább a címét sem tudjuk Egypt-nek...az meg már milyen ha megkérdezzük Tőle?
Szép lenne és biztosan hatásosabb úgy ha a postás hozza, de szerintem lassú és egyáltalán nagyon nehéz:(
Már megvan. Abban leírta az ötletét. köszi
Persze, csak priviben kellene,hátha olvassa az is, akinek szánjuk a meglepit...
megoldjuk jo csapat vagyunk:))
nem küldött davider üzit?? Abba leirta.
Igazad van.
De én is szerettem volna még vmit adni, és nem csak egy aláírás .
ELmondaná valaki az ötleteket?
De miért? Nehogy már egy ilyen apróságban se tudjunk megegyezni! Ez itt egy csapat és eddig összetartónak látszott. Pont egy ilyen esetben nem tudunk egyezséget kötni???!!!
Nem ragaszkodik csak az egyik lehetőségnél ez nem tetszik a másiknál az nem tetszik ezt miért nem igy én csak JOT akartam egy ici pici kedveskedést ami szerintem egy lapban is benne van DE én személy szerint küldeni is akartam valamit de az igy se jo ugy se jo.....Igazán mindenki ugyanazt akarja(mármint a szándék)csak másképpen kivitelezni....
Na, akkor már legalább ketten vagyunk, mert én is ezt mondtam. Volt egy ötletem, de már akkor írtam, hogy nekem bármi megfelel, legyen az, amit a többség szeretne.
Sajnos nehéz lesz közös nevezőre jutni
Csatlakozom:) Szerintem is pont jó.
Én mindenben benne lennék :))
Én fontosnak tartom az ilyen gesztusokat. Nekem is jól esne.
Neked is tök édi Panni ahogy a tv-t nézi:))
És mindenki ragaszkodik ahhoz az ötlethez, amit ő talált ki, vagy esetleg van olyan is, aki azt mondja, hogy bármelyik megoldás jó neki?
Szerintem nem pufi. Pont jó.
Szia.
Egy nagy kopasz puffancs :))
Helló!
Most néztem a naplódat, Noel gyönyörű!!!
Az a kár, hogy ilyen egyszerű dologban nem tudunk megeggyezni.
Ez az mindenki mást akar nincs többség....
Sziasztok!
Igen, én is úgy látom, hogy akadozik. De én még mindig azt mondom, hgy a többség akaratát kellene megvalósítani.Bár megjegyzem, nem tudom, hogy az melyik pont lenne?
:)
Látom akadozik a projektünk, azért nehéz dolgot vettél a nyakadba...tudod ha az ember sokszor jót akar...akkor általába nehézségbe ütközik:(
Vagyok de pár percre eltünök pillanat ha jo vagyok???:)))))))))