07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Jó éjt! Én is megyek!
Ibi! Van egérfarkunk???
Na vége a meccsnek megyünk alukázni
jó éjt!
Drasztikusan meg kellene vonni magamtól a szénhidrátot és az édességet. :-(
Másképpen nem fog menni.
Az egyik a keresztanyám volt, a másik egy rég nem látott barátnőm. És mindez egy napin történt :)
Jelzés, hogy valamit tenni kéne :)
Jó, de neked a külső körülmények is hatottak. a sok idegeskedés...
Egyébként az uszis képeken nagyon látszik.
Én 22 hetes vagyok
Pont akkor a pocakom volt akkor mint most :)
Szerintem maradt bent valami, azért áll ki a hasam
Az megoldható még, 4-5 kilót addig le lehet adni :)
Hová mentek? megvan már?
Hát ez óriási!!
Én elvből nem kérdeznék ilyet. Mert ha a nő csak duci, akkor olyan kínosan érezném magam...
Tőlem is megkérdezték :)) ketten is!!!!
A hasam alsó része jobban kiáll és tényleg olyan mintha 4 hónapos poci lenne. Amúgy is hasra hízó típus vagyok....
Szó szerint ezt mondtad?! hűha :))
megnéztem volna a képét az illetőnek :))
Láttod én meg nem szoptatok és lement a 18 gyorsan:))
Milyen bunkok az emberek Zelma majd ha ők is szülnek fotozd le őket és mutassd meg nekik láttod ilyen voltál ....:))
Nem is értem ,hgy mondhatnak ilyet egy szülés után nem az a legfontossabb,hogy ujra karcsuak legyünk sebaj majd rájönnek..
:)
Nagyon kemény vagy:) Igen jót mosolyogtam...
Várj modnok jobbat, megkérdezték még a hétvgén Tőlem, azt is, hogy már megint terhes vagyok....:))))))))
Gondolhatod....na akkor akartam hazajönni a buliból, de megmakacsoltam magam, és mondtam magamnak, azért is bulizok és mindenki kapja be, aki még nem szült az ne szóljon be!!!!!!!!
Nekem meg megjegyezte egy 120 kg-os paraszt ismerősünk, hogy milyen erős vagyok...
Mondtam neki, hogy akkor szóljon legközelebb, ha majd csinos, izmos férfi lesz, nem pedig zsírdisznó!!!
Én 65 voltam mikor teherbe estem most 63 vagyok ha jo a mérlegem de igy is még 3-6 kg.nak lekellenne mennie,hogy jol érezzem magam:)))
Bár engem csak a pocim zavar ami azt mondják nem nagy de nekem HATALMAS:)))))