07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Jah,,, eltaláltad, most jöttem rá, mit is kell néznem. Nézem...
Te mit nézel? :D Fogadjunk, hogy nem a naplóban lévő képeket!
Tök aranyos lehet. Dodi a hasára dobja magát és hullámzik, mint a break táncosok (bár nem halad olyan látványosan mint ők).
Másfél naposnál is frissebbre gondolsz?
Ja, igen, tegnap voltunk fél évesek. Kb. 4 napja négykézláb áll az én pici fiam és "kutyázik", előre, hátra billeg, olyan vicces...
Biztos a Tiétek is produkál vicces dolgokat. Lassan mászni kezd, teljesen normális ütemben fejlődik a Matyi. Semmi extra lemaradás vagy gyorsaság.
Fogunk még nincs.
Annyira imádom...
Szia! Itt vagy még? Lehet elkéstem...:(
Úgy látom senki nem áll velem szóba ma este... Lassan megyek, én is lefexem...
Mindenkinek jó éjt!
Ja, eldicsekszem, hogy 2 hete önkényesen beszüntettem az éjszakai szopit, helyette duplán vacsorázik a Matykó, így átalussza az éjszakát. Furcsa mód, még így is dög fáradt vagyok... Ki érti ezt?
Én is szeretném már, ha valaki megdícsérne, hogy fogytam... De hát még egy dekát sem, sajna... Pár napja diétázom, tejmennyiség ugyan annyi, úgyhogy folytatom a saláta-gyümölcs-gabonapehely kombinációt... Gratulálok,hogy fogytál, nagyon ügyes vagy! Hogy csinálod?
Remélem mindenki jól van. Tereza, nem raksz fel friss képeket Dávidról?
Matyi alszik, apukája lazít a fiúkkal (ráfér, kifárasztja a gyerek körüli folyamatos serteperte meg a szoptatás... hajaj...)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
így lesz :)
Figyi, próbáld 4 nap múlva. Ha akkor se hajlandó megenni, akkor lobogtasd meg előtte a naptárt! :)
az tuti ! :DDDDDDDDDDDDDDD
basszus tényleg!!!!!!!
hogy akadt a kezembe a 8 hós????????
tiszta hülye vagyok ...
Tegyél bele egérfarkat vagy kolbászt:)
Általában ilyen darabosak már. Adjál még neki továbbra is pürésebbet és próbálkozz vele kicsit később. Amúgy is. Hova sietsz? Még nem is 8 hónapos. :) Márk szerette a darabosakat, de az általad említett ételt nem ette meg ő sem. Próbálkozz néhány nap múlva egy másik fajtával. Márk a Kecskemétitől a vadast imádta és a bolognait.
Allics! A Kecskeméti 8 hós vegyes zöldség pulykával sajttal, olyan darabos, hogy az öklendezésig el sem jutottunk. Simán kirázta Esztert a hideg és kiköpte az egészet :(
A többi 8 hós is ilyen darabos????
Mi vár rám? Mindent meg kell ennem ...
Allics és Vikasz!
Nincs semmi baj! Leírom majd a naplómban.
Jesszus! És császárral vagy simán?
lehet este jövök:))
Pusz csajok...
Most mutatták a tv-ben, hogy született egy kislány 6200 grammal...áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Huh, ez nem hangzik jól! de nincs baj?
Betörés??Ugye nincs semmi baj?
Sziasztok!
Nemsokára fürdetünk, de este megpróbálok jönni. Elöljáróban annyit, hogy betegség, betörés, néha idegbaj a részemről. :)