07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Köszi!:)
Tudom, nem szabad megköszönni, de egyrészt nem ő köszönte meg, hanem én, másrészt nem vagyok babonás.:))
Értem Lidi is 8 félkilenc fele kel...:)
Jaj akkor kéz és lábtörést neki meg egy kalappal:-D
Igen igen:-DD
Barni mikor kel reggel?
Na pont mintah magamat látnám...:)
Csak gyorsan naplózok... Meg akkor még megnézem a naplókat... Meg a kedvenc fórumjaimat...:)))
Én is igy vagyok Lidi elalszik akkor tudok ide ülni...de ha azt mondom csak gyors elolvasom a naplokat elolvasom és itt ragadok főleg ha van is valaki:-DD
Ennyi kikapcsolodás jár nekünk is:)
örülök,hogy Barni ilyen jol van:)
Megyek naplot olvasni:)
Zelma köszi ez ugyanaz a brendonos fotos aki tavaly is csinálta...csak elköltöztek a brendonbol:)Pannáék is ide járnak.
Az csak kamu papír, nem is láttam a fickót, aki írta...
Nem vagyok depressziós!!
Tőlem lehet mosógépszerelő is, csak egészséges és boldog legyen!:)
Igen, meg pozitívan gondolkodni, nehogy bevonzzam magamnak a rosszat!
Egyébként papíron középsúlyos depressziós vagyok, mit vársz?:)))
Az a 4.8 szinte már normális, hisz nagyon a határán van. Főleg, ha figyelembe veszed az előzményeket, a tendenciát.
Nagy szerencse, hogy ilyen donort találtak és az is, hogy Barni jól reagált az egészre, még akkor is, ha nem volt ennyire sima ügy, mint ahogy most leírtam.
Ha jól értettem, az IgA-t és IgM-et nem tudják pótolni, csak az IgG-t. Igaz, ez utóbbinak az aránya a legnagyobb. De ha neki van már a másikakból is, akkor valószínűleg az saját produktum. Az igaz, hogy nov. végén kapott pótlást, de Kriván doki azt mondta, annak már ilyenkorra el kellett fogynia. Meg egyébként ez a 4,8 nem olyan kevés, hogy bármi baja legyen miatta.
Még azért ne kiabáljuk el, de hátha márciusra már tényleg ez is beindul.
Figyi, ez tényleg jelezheti, hogy beindult nála a termelés. Gondolom, azért se kap pótlást, mert így tisztán látszani fog, hogy magától mit produkál.
Nagyon jó hír, hogy végre minden ok Barnival:)
Nagyon jó hír!!!!!!!!
Ügyes kis Fickó ez a Barni:))))))