07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Contu! Édesek Márk "strandfotói"... :)
És a két kis bab is :D
Na voltam visszaolvastam Lídia aludt kemény 20 percet jön a következő verés:)))
Ő is rákot játszik le-fel még nem bár ma megint az ágy mellett találtam éjszaka de ott bannak dobozok szerintem szépen lecsuszott még jo,hogy arra az oladra:))
Jó étvágyat!
Itt is nagy a szél.
Igen..néha másképp alakul az élet,mint szeretnénk....
Nem hiszem,,hogy nagy esélyem lenne rá,de ha profi angolom lenne,itt belevágnék egy suliba...denincs:)Aztán kialakítanék egy játszószobát és fogadnám a különféle problémás(nem beteg) gyerekeket.Hú..álom.
örülök, hogy azért elfogadható a meló is...
jó már hallani rólad... :)
soha ne mondd, hogy soha... szerintem még annyira nem elveszett dolog ez...
hm... érdekes :)
én annak idején érettségi után jelentkeztem konduktornak a Pető Intézetbe, de nem vettek fel, 5x-ös túljelentkezés volt... ugyanakkor beadtam a pesti Tanítóképzőbe is, de oda egyéb okok miatt nem jött össze...
Aztán elkezdtem melózni, és valahogy a fősuli elmaradt... utána család, gyerekek... most meg anyagilag sem és időhiány miatt sem bírnám... maradok érettségizett szakmás anyucinak... :)
Az jó! :))
Puszi Nektek,majd jövök még ha tudok.
Most ebédelünk mindjárt de előtte kiteregetek,és most fejeztem a portörlést.
Annyira fúj a szél itt nálunk. Nagyon utálom.
Annyira nem volt vészes,de már a 2.-ik napon volt atrakció meg balhé.
De hát ez van majd lesz valahogy.
Örülök neki, hogy jól vagytok! :)
Márk még jár oviba. 25.-éig vanmég ovi (asszem), de jövő héten nem megy minden nap, mivel Géza és anyuék is szabin lesznek. Elmegyünk 1-1 napra valahova.
Pont ez az ami szép szerintem a gyerekekben:annyira sokfélék..és irtó szuper dolog rájönni,ki milyen egyéniség.
nagyon szerettem volna gyerekekkel foglalkozni,de nem mint óvónő...hanem kiscsoportos(max 2-3 fős) foglalkozós-fejlesztős terápia jellegű oktatás-játék-fejlesztés.Viszont nem értelmi sérülteken,hanem ép,egészséges gyerekkel.
De ez a vonat elment:)
Mert az olyan,amit nem szabályozhatok:))))
Amikortól elég erősnek,ügyesnek érzi magát,akkor azt ő csinálja majd.
Nem szoktam sürgetni,de...vannak dolgok,amiket bizony a mi dolgunk megtanítani és kizárólag attól függ,hogy mikor...hogy mikortól kezdjük neki ezt mutatni.Pl:kanállal evés,darabos étel kézből elvevése..stb(persze fizikai és agyi érettségtől függően...itt nem arról beszéle,hogy 2 hónaposan cipőt fűzzön:)))).
Csak,hogy adott életkorban,ami elvárható tőle, s nincs fizikai,agyi akadálya,azt megmutatom neki,lehetőséget adok arra,hogy kipróbálja..ha nem megy,nem baj,majd megy fél év múlva..ha megy,akkor élmény neki.
Szerintem:)
Pl:tök buli,hogy eddig csak megfogta a labdát,véletlenül ejtette el..most meg gurítom,megpróbálja elkapni még mozgás közben,megfogja,majd elengedi...még nem tudja gurítani,mert nem elég érett hozzá,de így fog eljutni arra a szintre,ha játszok vele sokat.Meg ha lehetőséget adok neki:)
:DDD
Igen, mondjuk a dolgok behatóbb tanulmányozása valóban érdekli... :)
A nagymozgások (mászás, állás...) nem annyira hatják meg... úgy van vele, minek menjen, ha egyhelyben is lehet játszani... :D
Köszi, Patrik élvezi a nyári szünetet, most éppen csavargyárban van - mamázik 3. napja
Marcus éjszakái (múlt éjjelt kivéve) rémesek, sokszor felébred... Fogak a topon, kettő egész, kettő fél és a jobb felső első csücske....
Szóval fejlődünk :)
Örülök, hogy azért jól vagytok... Melóhely olyan gáz, mint ahogy gondoltad, mielőtt visszamentél?
csodálom a határozottságodat :)
valahogy az önálló járást nem írtad bele... :P