07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Csajok!
Aludt már el valakinek a gyereke evés (nem szopi:D) közben? Mert Norbi tegnap megcsinálta velem:DDD
Sziasztok!
Laryan: részvétem:(
A pelenkánál minden méretre érvényes az egyet fizet kettőt kap? Merthogy én a 4-est használom, de abban alapból "csak" 50 db van. (Talán a kettesből volt 78 db egy csomagban.) Viszont még akkor is megérné, mert úgyis csak 29 Ft-ra jönne ki darabja.
Terza!
Dodinak boldog hófordulót!
Nagyon jó áron van a pelus, de én is félek tőle. Nekünk annak idején ez a márka nem jött be.
A "felülüberelni" nekem is nagyon tetszett. :)
A pelenkánál nem a vastagság a lényeg, hanem a cucc nedvszívóképessége, ami benne van. Mondjuk ettől még lehet a Huggies jobb...
"felülüberelni"? Azt biztos nem lehet.:)
Nekem alapból az a bajom azzal a hellyel, hogy a nagyanyám születési anyakönyvi kivonatát is elkéri a szaros kártyájáért. Mi közük hozzá, hogy a cégbe ki mennyi pénzzel szállt be pl?!
Jó étvágyat!
Én most altattam el Laut. Márkék nemrég indultak el kirándulni.
Szia.
Pont most indulunk ebédelni :(
hohóóóóóóóó
Én meg megyek gardenpartyra!
Hihihi, na jó, szalonnasütésre :)
Bocsi Ibi,de Ármó felkelt,nemsokára megyünk ebédelni.
Ja este meg hivatalosak vagyunk egy bogrács partira:)))
Még nem:(
De holnapra igérte apa.
Aha,kifolyt bár kb 4-5 hósan próbálkoztunk vele.A kezdetektől azt használtuk,de már a 4-es méretben nem felet meg.
Lehet,hogy ki kellen próbálnom,de nekünk sincsen kártyánk.
Miért nem szeretitek? Kifolyt a cucc?
Nem tudom bemásolni sehová a várat. Adobe-n keresztül nézem és onnan nem tudom hova tenni. Pedig úgy megmutatnám...
Babám! Hát csináltass. Már a helyszínen is csinálnak - talán személyi kell hozzá.
Én is imádom!
Szia!
Az tök jó áron van kár,hogy nekünk az az@rt se ér:(
Szia!
Ha hozol akkor kell! :DTényleg nagyon jó árban van.Mi már hónapok óta csak ezt használjuk és nekünk is nagyon hjó.
Amugy nem tudunk mostanában odamenni,pláne,hogy Nekünk nincs kártyánk csak ismerősnek.
Csajok! Aki jár a Metroba és akit érdekel:
Felfújható ugrálóvár (igen masszívnak nézem) 6000 Ft
Pampers Sleep & Play pelus 2 x 78 db = 2900 Ft
Igen, jól látjátok. Egyet fizet, kettőt kap van most. Szerintem ezt a 18,6 Ft-os darabárat nem lehet felülüberelni :) Én imádom. Meg vagyon vele elégedve. Nem enged át semmit, nagyon vékony, és most nyárra ideális! Én nem adom Eszterre a vastagabb pelusokat, elég baj az nekik, hogy még (!) ezt kell hordaniuk. Mondjuk éjszakára Huggies-t adok rá, ami vastagabb.
Szerintem gondoljátok meg. Nagyon jó ár!!!
Szia:)
Igen az biztos.Remélem azért legalább naplózik vagy bejelentkezik egy kicsit.
Szia!
Szerintem ausztriába rendeszkednek már. :)
Manna!!!!!
Látom,hogy itt serte-pertélsz!!!!!!!!!!!
Panna!
Anna Nórának boldog névnapot kívánunk:))