07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Sziasztok.
Én is szeretnék minden gyerköcnek boldog hófordulót kívánni.
Köszi!
Boldog hófordulót Loninak és Aliznak!
Sziasztok :))
Vali te milyen rendes vagy ténleg édes vagy szétnézek hátha találok tszvsz.-en:)Köszi
Sziasztok!
Milán délelőtt megkapta élete első kanalas almalevét, 4 kiskanállal adtam neki, nagyon cuppogott igen ízlett neki:)
Sikerült vennem nagyon fini, édes almát, majd azt reszeltem le neki és átszürve pasziroztam belőle egy kis levet neki...hát ez is eljött, lassan 6 hónapos lesz, nagyon megy az idő.
Sziasztok!
Gazdára váró DM kuponok:
> - Babylove pelus -350 .-
> - Johnson's baby babaápoló -200.-
> - Milupa Milumil 3 tápszer -300.-
> - Kecskeméti bébiital -50.-
> - Johnson's baby védőkrém -130.-
> - Avent tanulóüveg-szett -300.-
> - Tomi Kristály mosópor -300.-
> - Nivea sampon vagy balzsam -150.-
> - Gliss Kur sampon -300.-
> - X-Epil imtim mosakodógél -150.-
> - [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Kylie Minogue[{[{[/A]}]}] EDT -1000.-
> - Sundance 30 faktoros napkrém -400.-
> - Nivea Sun DNAge 50 arckrém -500.-
> - Libero Up&Go bugyipelus -250.-
> - Dim Up necc combfix -300.-
> - B.U. dezodor -200.-
> - S-he szájfény -250.-
> - Cerbona Fitt búzapehely -100.-
> - Adidas EDT -1000.-
> - Gillette Fusion borotvakészülék -900.-
> - Johnson's tusfürdő -100.-
> - WU2 sampon vagy balzsam -120.-
> - Ambi pur car légfrissítő -500.-
> - Purina One macskakaja -300.-
Ezeken kívül szinte az összes Brendon kuponom megvan még, csak most hirtelen nem találom őket.
Sziasztok!
Gazdára váró DM kuponok:
> - Babylove pelus -350 .-
> - Johnson's baby babaápoló -200.-
> - Milupa Milumil 3 tápszer -300.-
> - Kecskeméti bébiital -50.-
> - Johnson's baby védőkrém -130.-
> - Avent tanulóüveg-szett -300.-
> - Tomi Kristály mosópor -300.-
> - Nivea sampon vagy balzsam -150.-
> - Gliss Kur sampon -300.-
> - X-Epil imtim mosakodógél -150.-
> - [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Kylie Minogue[{[{[/A]}]}] EDT -1000.-
> - Sundance 30 faktoros napkrém -400.-
> - Nivea Sun DNAge 50 arckrém -500.-
> - Libero Up&Go bugyipelus -250.-
> - Dim Up necc combfix -300.-
> - B.U. dezodor -200.-
> - S-he szájfény -250.-
> - Cerbona Fitt búzapehely -100.-
> - Adidas EDT -1000.-
> - Gillette Fusion borotvakészülék -900.-
> - Johnson's tusfürdő -100.-
> - WU2 sampon vagy balzsam -120.-
> - Ambi pur car légfrissítő -500.-
> - Purina One macskakaja -300.-
Ezeken kívül szinte az összes Brendon kuponom megvan még, csak most hirtelen nem találom őket.
Juj..emlékszem én is,mintha régesrég lett volna..pedig dehogyis:)))))Izgalmas idő volt,imádtam.Mondjuk minden korszakát kedvelem a kiscsajomnak...
Édes volt,ahogy felfedező körútra indult:)
Nem sok hiányzott a 4 hónaphoz nekünk.Loni tápszeres kisbaba volt....hm.mit is adtam előnek...valami barack pürét,azt hiszem.
Aztán jött az alma,banán,...és a zöldségek közül a répa,krumpli,fehérrépa,brokkoli...stb.
Amúgy azt vedd alapul,hogy:egyszerre csak 1 új dolog legyen,majd pár nap után jöhet a következő...és ha már van vagy 3 féle,keverheted is őket.
Mi nem vártunk 1 ételfélével 1 hetet...akkor még most tartanánk a c-betűnél az abc-ben:))))(jesszum,most sokan gyilkos hangulatba lépnek..drága anyukák...csak lazán ezért az eretnek gondolatomért,de én amúgy is renitens vagyok ebben a témában:))))))))))))))))
Kóstoltassd meg vele,esetleg kis gyümilevekkel az ízek kedvéért....ha 1-2 kiskanál szépen lecsúszik neki,akkor adhatsz egyre többet.Figyeld,melyik okoz gondot kakaügyben.
Nem tudom anyatejes vagy..vagy tápis a baba...,de ha anyatejes és csak kóstoltatni,szoktatni akarod az ízekhez,érdemesebb szopi után adni a kicsinek,hogy a szopi maradjon a fő táplálék(ha elalszik a cicin,akkor 2 szopi közt add neki).Később,ha majd már szeretnél kiváltani 1-1 étkezést,akkor elsőnek a pürét add és ha még igényli utána,akkor szopi...és így tovább.
Jó szórakozást:))))
Hagyd küzdeni:))Ez most ilyen időszak...hidd el,ha megérett rá az izomzata és legfőképpen rájön,akkor utána majd azt veszed észre,hogy :hol a gyerek?:)))))))))))
Amúgy meg irtó büszkék tudnak lenni,ha valami sikerül egyedül....jah és ha meg kifárad a nagy küzdésben,hát cipelheted a popóját,az se rossz progi:))))))))))
Köszike:)
Meg mindenkinek,ki gonolt ránk!Hihetetlen ,hogy "fejben" tartjátok:))))Én képtelen vagyok erre...úgyhogy most előre mindem hófordulós,évfordulós,névnapos...stb-snek :boldog-boldog-boldog napot:))))
Nagyon boldog hófordulót kívánunk az ünneplöknek!
Gval ♥ Leonijának
Cuntu ♥ Laurájának
Zsandrea ♥ Alízának
Sok puszi mi ndenkinek!Süngombóc és Tomi
Sziasztok!
Tegnap este megint grilleztünk...
Boldog hófordulót kívánunk Launak:)))
Sziasztok anyukák!
Szeretném megkérdezni, hogy ti mikor adtatok csemetéteknek elsőnek gyümit, zöldséget, stb. És ezek közöl miket adtatok a babóknak?
Vagy mindenki betartotta a min. 4 hónapos kort?
Látom, ti éjjel cincogtatok megint. Mi relatív korán keltünk (7-kor már talpon voltunk). De nem is baj, mert talán több időnk van így intézni a dolgokat.
Ma a helyi tüzépre megyünk, egy fiúval mégse járhatok a kozmiba:DDD