07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
:DDD ez jó
én is fáradt vagyok, mert észre sem vettem... :P
ismerős.. :)
Marcus is felébredt, ő is itt dekkol...
de nem sokáig :)
lassan lépnem kell...
Mi nem kaptunk ilyet:(
Nem tudsz egy jó oldalt ahol megnézhetném ezeket?
Tereza drága, mostanában fáradtnak tűnsz:)
Mi ez a mondat:"Persze, mindenki maga dönti el, hogy kell-e, hogy mást akar-e vagy éppen."???
:DDD
Szia!
Tényleg régen találkoztunk:( De Norbitól képtelenség ide ülni:)Most itt ül az ölemben, de ez egy sajtkukac:) És ő is bele akar írni a szövegembe:DDD
Van egy szóróanyag, amit mindenki megkap. Egy színes diagramm, amiben benne van az összes kötelező és ajánlott oltás, meg egy rövid leírás.
Nekünk a doki már az első alkalommal mondta, hogy mit ajánl kezdésnek. Persze, mindenki maga dönti el, hogy kell-e, hogy mást akar-e vagy éppen.
Szerintem ez inkább attól függ, hogy milyen beállítottságú a doki.
Hello! :)
Rég láttalak.
Asszem komoly elvonási tünetekkel fogok rendelkezni... :P
Azért ha lesz módom és szuszi időm, akkor beugrok...
Még péntekig lehet ilyen, aztán beindul a verkli gyerekszobacsinálás téren...
Mivel ez nem kötelező védőoltás. Én anno megkérdeztem a gyerekorvost, még az elején, hogy ő milyen oltásokat ajánl a kötelezőn kívül. Magától szerintem egyik orvos sem nagyon mondja, nem lát bele a pénztárcádba...
Ezt az oltást mi is majd csak 1 évesen adatjuk be, a születésnapja előtt felírja, aztán januárban megkapja.
Köszönjük előre is.
Sajnálom is hogy nem jössz:((((
Hát figyelJ! Szerintem a gyerek érdeke az első!
Nálunk nincs sok választás, mert ebben a kistérségben egyedül ez a gyerekdoki van...
Ha nagyon úgy van, hogy nem hiszek neki, akkor szoktam maszekba elvinni (eddig még csak Patrikot)...
Allics! Ármónak is boldog hófordulót kívánok, mert lehet, hogy holnap nem tudok jönni... :(
Ez most így fog menni pár hétig... De hiszen ezt már írtam... :)
Mi meg lehet,hogy lecseréljük a dokinkat erre a doktornőre.Apa a kezdetektől fogva ezt a dokinőt mondta,mert neki is ő volt és szerette,de én akkor még nem ismertem.
Szerintetek ciki átmenni?
Nyugi nekem is úgy kellett rákrdeznem,de a dokinő mentségére szolgáljon,hogy ő csak helyetesítette a mi dokinkat,nem mindha az többet mondana magától.Sajnos ezek ilyenek:(
Nekünk utoljára 4 hósan kapott szurit és akkor azt mondta nekünk is a doki,hogy legközelebb 15 hósan.Erre ez a dokinő meg ezt mondta,hogy 1 évesen.Mindegy,mert amikor esedékes a szuri beadása megint ez a dokinő lesz.
Szia!
Neked is nagyon szépen köszönjük! :)