07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Hellóbelló csajszik!
Széep napom van....olyan ügyes a kiscsajom,hogy hajnalban elérte, a békesség kedvéért,hogy egész éjjel velünk aludhasson..csak,hogy vigyázzon ránk..nem akarta,persze,de mi szülők,már csak ilyen követelőzősek vagyunk..és teljesítette az akaratunkat:))))))))))
Az anyjabetyár mindenit ennek a kis tyúknak!:))))))))))))))))Hát nem bírok éjjel vele...
na nehogymár visszaszokjon közénk???????....
És még az kimaradt:Ő legalább vállalja az életét,Te meg egyszer sem vállaltad be a gyereked pját sőt önmagadat sem!Ezek után igy lekicsinyelni eg yNőt aki igaz fiatal de okos!
Inkább próbáld az ő szemszögét nézni!
Tereza!Jó lenne ha elgondolkodnál azon amit itt leirtál!
Ha lennének igazi érzéseid a gyermeked apja iránt tudnád Papaya mit érez!
No és ami történt,anyóspajtás csak azt hiszi h nyeregben van!Sok mindent mesél nekem Papaya amiből kiderül csak ártani akar a nyanya de Ő igen is jól kezeli a dolgokat,mert már rég visszavághatott volna,és a másik B sem akarja h a nyanya lássan a babát.Szóval?Miről beszélünk?
Na ma reggel már nem tápot kapott Ármó.Most szalámis kenyeret evett.
Úgy döntöttem,hogy elég már neki 1 tápos kaja.
Ja az apasági nekünk is megvolt nem vagyunk házzasok..
Nem kell megsértödni csak leirtam és TE irtad ha karácsonykor veletek lesz én nem azt veszem le ebből,hogy neked mindegy:)
Bocsi lezártam a témát innentől nem pofázok bele igérem neharagudj:)
Nem értem, hogy miért lovagoltok most azon, hogy B. itt lesz vagy sem, ez már lerágott csont és épp nagyon nem téma. Jelenleg nem is nagyon érdekel. Mindenesetre, csak akkor tartom életképesnek a "lehetőséget", ha a csaj valóban hazaköltözik a szüleihez. Nem B. a problémám, hanem az anyja!!! Nem izgat, hogy B. jön vagy megy, csak valaki szabadítson már meg az anyjától!!!
Az apasági: apasági nyilatkozat,az amit házasságon kívüli gyermekek esetében kell csináltatni a helyi jegyzőségen. Ebben az apuka elismeri sajátjának a születendő gyermeket.
Mi ezzel a gond?
A lakást nem együtt tervezzük venni! Ő vállalta, hogy beszáll anyagilag, azért, hogy ne költözzek el a városból, de nem lesz hozzá semmi köze!
Tudom, jó lenne. Csak nálunk most nagy munka zajlik. Én csak hétköznap tudnék lelépni itthonról, ha Krisz itthon hagyja egyik nap a kocsit.
Bár nem tudom, hogy a többiek jönnének-e. Teljesen eltűntek.
Tereza, azt nem tudod esetleg, hogy ha van egy örökölt ház (a nagyszüleimé volt), és ha sikerült eladni, és az építkezésünkbe forgatjuk a mi részünket, akkor kell-e szamlákkal igazolni valamennyi %-át? Vagy holtudok ennek utánanézni?
Úgy tudom ilyenkor nem kell adózni utána.
Jó éjt!
Én is lépek... Már alszik a család.
jaj, azt én is nagyon várom!
Remélem olyan lesz mint unokatesóm az anyukájával. Egyszer séta közben kért egy százast, előreszaladt, be egy virágboltba, majd kijött egy szál virággal. Annyira édes volt. kb 7 éves lehetett. :)
Ugye milyen jó! Amikor felveszem és átkarolja a nyakamat.
Meg amikor kifestem magam, olyan csodálkozva nézett, hogy anya máshogy néz ki.