07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
szia Drága!
Itt vagy még?
Elköszönök.
Ma már biztos nem jövök, valszeg egy órám van még kicsit molyolni a házban és felébred a Matykó.
Üdv Nektek!!
Képzeljétek, most, hogy nem mentünk idén olyan nagyon nyaralni, az a kedvenc elfoglaltságom, hogy a városban sétálva begyűjtöttem egy halom utazási prosit és azokat nézegetem!
Tudjátok hány helyen voltam már?????? :-)))))
Látom rosszkor jöttem... Máshol nem ilyenkor alszanak a bébik????
Háromnegyed 12-re végeztünk 5 deci krumpli-spenót-husi pürével, szoppantott egyet, azóta alszik a Matyi.
Rendbe tettem a konyhát, átmostam egy kiló friss spenótot, kis adagokban eltettem a fagyasztóba, ittam egy kávét és lejöttem a géphez.
És úgy látom, hogy magammal beszélgetek...
Szűzmáriám!!! Ti hogy bírtok még éjjel egykor fent lenni???????????????????????
Hahó, rendben, senki nem mond nekem okos dolgokat...
Amúgy tegnap meg ma már jobb volt a helyzet, lehet, hogy frontos időszaka volt az én kisfiamnak...
Nekünk is van borostyán-láncunk... Az éjjeli nyünnyögése lehet, hogy azért van, mert jön a fogacskája... szerintetek rátegyem? MÉg egyszer sem volt a nyakában.
Kicsit félek bármit ráakasztani a Matyira, mi van, ha elszakad, aztán megeszegeti a szemeket mire észbekapok??? :-)
Gval, mi ez a nurse vizsgálat?
Ja, a Müllerben (próbaképp) vettem egy csomag "mülleres pelust", gumírozott az oldalcsíkja, jónak tűnt. Olcsó is. Annyi a baj vele, hogy kifolyik belőle a pisi. Szóval nálunk nem jött be.
Képzeljétek...telefonáltak,hogy pénteken elvihetjük Lonit nurse vizsgálatra.Gonolom,mint otthon egy védőnői vizsgálat.
Már éppen ideje.....már hónapok óta nyúzzuk őket,hogy nem kellene megnézni egy szakembernek a babucinkat?Vagy valami..ok,nem a centi,súly érdekel,bár ha gond lenne akkor az is fontos tényező még ebbena korban,hanem a látás,hallás..stb vizsgálat,vagy valami spéci,amit az ember otthon egyedül nem tud megnézni,letesztelni vagy mivel mindennap látja elsiklik felette..ha gond lenne...vagy tudomisén.
Szóval meg van az időpont,pénteken fél 1...
:)
Tőlük nőhetne ellenőrizetlenül,mint a gomba..
Én meg mindenképpen fontosnak tartom,hogy néha-néha ránézzen egy szakember...kíváncsi leszek a vizsgálatra,ha hülyeséget csinálnak,bemosok egyet:)))
sziasztok csajok:)
Mizujs?
Még a hisztihez nem szóltam hozzá:
Eszter az ujjait dugja a torkára, ha nem figyelek oda :(
Sajnos ez van :(
Egyedi eset ...
Most nézztem tegnapig volt:(((
de azért bemegyünk hátha lesz még:)
Lidike mit csinál?
Ármin a kiságyban van,már mára mostanra kész vagyok állandóan csak menne,mászik,mindenben benne van persze általában abban ami nem neki való.
Képzeld tegnap voltunk homokozni a tőletek kapott homokozóval.Nagyon élvezte eddig csak itthon játszott vele.
Davider!
A Rossmannban is levoltak árazva a Mildis kaják 99 Ft-ra múlthéten.Írtam is akkor...
Ibi volt valami akcios bébikaja a Müllerben????
Képzeljétek csak késön szoltak mire oda értünk nekünk sem volt a Baby+Outletben 65 és 99 FT. volt a MILDI bébikaja volt egy nagy raklap de hát ilyen áron tuccatjával vitték:)
ha lesz megint jelzzek:)