07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Nem tudom,hogy tankönyvi-e..sose néztem...amúgy mindegy,jó a méret:)Pár csini rucit simán kinött,alig adtam rá....
Tud rendesen elölröl tapsolni,ez azért izgi,mert eddig csak csapkodott az asztalra:)Meg apa hasára reggelente:)
Ez a 78 centi olyan tankönyvi, nem?:)
Legalább jók rá a konfekcióméretek.
nem fogytam,pedig nem lett volna rossz mellékhat´s..de a zaranyér miatt kellett pár nap ilyen hülyeség:)
Amúgy mostantól fogyizok megint:))))Most fehérjetúltengést fogsz látni a naplómban:)))))
Amúgy majd rakok képeket is,csak lusta dög vagyok:)))
Jah..nem meséltem..na:védönök itt is okoskodóak:)
De..lemérte,megmérte,hallás,látás okés,megbeszéltük a hepa oltás új rendjét,eddig itt 2x volt,mostantól 3 oltásos a sorozat..aztán magyarázott nekem,hogy mostantól lehetne adnom nem pürésen,mondtam sorry,de már eszik rendes darabost...(vicceskedtem,hogy visszatérjek-e az összetörtre:))..örült nekem.
Aztán dicshimnusz Lonának,persze,hiszen ez csak EGYÈRTELMÜ,hogy ö a legeslegszebb:))..és aztán hülye angolos hadova a kínzásos,magárahagyós altatásra,mert én balga kérdeztem,hogy van-e tippja éjjeli baglyomnak,hogy szunyáljon is,nem csak hancúrpartizzon,
Hát...szerinte: 5 perc simi,5 perc bömbölés az üdvözítö.Ok.
Nem csinálom,inkább maradok a siminél:)
Nem írtál te semmit, csak bezengted, hogy mentek. Aztán nagy lapítás. A naplódban is csak a hülye kajákat láttam:DDD
Most te fogysz is vagy csak hülyeségeket eszel???
Költözés, mire költözünk, szerintem már hozni fogja a motyóját egyedül :DDD
Van még egy pár hét munka a házon. Mondjuk akár a jövő héten is be lehetne pakolni, de én nem akarok a mesterekkel egy fedél alatt élni! :DDD
Majd, ha kidolgozták magukat, megyünk.
Hm..kimerítö válasz:))))))
egyen is belöle,mert ö a szülinapos..de nem szeretem a krémeseket,valami gyümölcsöset készítek,hogy ehetö legyen.:)
èn elsönek alátettem egy fekete nagy szemeteszsákot..he-he:)Aztán nem,mert nálunk meg ö kényelmes:)Anya etessen,itasson,amíg csak lehet:)
jah,voltunk védönöszerünél..78 centi,10,10..vagy írtam?..biztosan:)
Kérdés, hogy akarod-e, hogy egyen belőle vagy csak dekortorta lesz a képekhez, esetleg ti faljátok fel?
Ha Lonának szánod, akkor valószínűleg jobb, ha te készíted, olyan dolgokból, amit ehet. Ha dekor, akkor mindegy mi, csak mutatós legyen. Ha ti akarjátok megenni, akkor meg a kedvenceteket vegyétek vagy süss :)))
:)))))Legjobbkor, költözéskor:))))
Ügyes a nagyfiú:)
Izgi idöszak ez Allicsnak..eljegyzés,keresztelö,elsö szülinap....húuuuu:))
Tényleg valami csini tortát kellene csinálnom a kicsikém szülinapjára:...de milyet?vagy vegyem?....mi legyen az ajándéka?....)meg beszerezni egy szép gyertyát...
Hát a próbál az úgy megy,hogy:felül,lerakom,felál,lerakom,felül..stb:)))Amilyen gyors tud lenni,mielött letenném ...hát,ez van.:)
Igen,talán gyors,de nem én eröltetem,így igazából nem gyors.Amit maguktól kényelmesnek találnak,az nem gyors,meg van szépen erösödve az ilyen-olyan izma hozzá...
amúgy ne is álmodj..ha hagyod a kíváncsiságát kielégíthesse(kereteken beül,persze),akkor viharos sebességgel elindul majd.
Ok,Lona nem megy 5 km-ert egyedül..csak 2-3 lépést...de ö találta ki,hogy anyutól apuig,vagy radiátortól kanapéig..stb...és ma az volt,hogy atv elöl elhívtam,mert ki akarja kapcsolni,s mondtam neki,nem szabad...csibész volt,mert vigyorgott hozzá,tudta,hogy csínytevésen kaptam rajta..é s megfordult a tengelye körül,2 lépés elöre,nem oldalra..és lehupp a popóra:)
:))de,bizony..úgyhogy kössd föl,mert Dodi erös kis fiú,így nála akár még hamarabbis lehet !
Mászni meg majd fog,ha jónak látja:)))))))ccc....simán belekapaszkodik még a hosszabb füszálba is,ha fel akar állni:)))))))))))
Az övvel azóta már nincs gond, de az elején én is néztem, hogy mit lehet vele kezdeni, hogy ne legyen annyira laza. Egyszerűen kihúztam jobban hátul.
A székben nem igazán szokott Dodi játszani, legalábbis úgy nem, hogy a tálcát használnánk. Őszintén szólva, nem is tudom, hogy nagy-e még neki a szék tálcával, mert olyan régen volt rajta...
A tálcával az a bajom, hogy néha beleültetem Lilien a székbe és a tálcára pakolok neki játékokat. Szegényke alig éri el. De már sokat nőtt mióta megvettük a széket.
Az öv felső részét pedig levettük, mert annyira laza volt, hogy két gyereket is átért volva. Én nem próbálkoztam a hátul megkötéssel.
Biztos az esküvőt szervezi. :))
Meg nemsokára Ármó szülinapja is lesz, már csak pár nap. Biztos nagy buli készül.
Én is köszönteni szeretnék minden hófordulós babát aki az elmúlt napokban ünnepelt: Laurát, Leoniet, Esztit, Lucát (remélem nem hagytam ki senkit)!
Allicsnak pedig nagyon gratulálok az eljegyzéshez!
Dodi nem próbál, inkább feláll...
Azért nem lenne baj, ha 3 hónapig még nem nagyon akarna járkálni. Tudtommal még Lona is gyorsnak számít ezzel a 11 hónaposan járok mutatvánnyal. És állítólag a fiúkák kényelmesebbek (csak az én besózott pelenkásom nem).
Mostmegyek,mert az egyedül is el lehet aludni projekt van,ami nehezen megy:))))
De már nem fekszem mellé,hanem a saját ágyában próbál elaludni:)