07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Szia!
Nem teljesen hasizom volt,hanem olodalrafordult és a kezeivel felnyomta magát.Valmi ilyesmi lehetett,mert utána félig-meddig megmutatta ujból. :)
Rolcsi csak ugy ücsörög,ha leültetjük ugy.Amugy a pihenőszékben és a babakocsiban pl már felül magától meg a pelenkázon is próbálkozik.
Igen,már mi is ott fürdetjük,néha-néha meg a régi kádjában. :)
A Matyi a pelenkázón felül izomból... úgy kell a homlokánál fogva visszanyomnom félúton, hogy be tudjam fejezni a tisztábatételt... :-DDD
Viszont már jó ideje ücsörög a kádban, káton fekve gyorsan mosdókenőccsel lecsutakoljuk, aztán az apukájával nagyokat játszanak a kád oldalára cuppantott játékokkal. Irtóra élvezi...
Láttam már másnál is, hogy a rendes nagy kádban van fürösztve a csemete. Nálatok is?
Ja, perszer már!:DDD
Tényleg tud valaki tapsolni?
Csak onnan jutott eszembe, hogy Dodi nem szokott, feltételezem nem is tud:)). De van egy haverja, akivel egy idős szinte napra pontosan, a kis srác ugyan még nem tud kúszni, későn érő típus, de tapsol.
Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valakinek az "édes kisfiam"cimű szám?
Mert a mi töltögetős rendszerünkben nincs meg és Nekem kellene.
nem tudom nálatok milyen idő van, de a hőségriadótól messze vagyunk. 23 fok van, napot ma még nem láttam, és fúj a szél mint a fene.
Lehet hogy ezért nem aludt Virág éjjel? Felébredt 1/2 2-kor enni, aztán nem tudott visszaaludni. Pedig álmos volt szegénykém, de nagyon nehezen ment neki. Énekeltem, mesét olvastam, több mint egy óra kellett mire elaludt. Nem volt nyűgös, de látszott rajta, hogy aludni akar, de nem megy:-((
Pá lányok, lépek tornázni a héten már negyedszer! :-)
Kicsit felturbóztam magam. :-)
A gyári kajáknál homogenizálnak. Te meg egyszer édesebb, egyszer kevésbé édes tököt, almát használsz... :))
Nem adok minden nap, még csak az kéne! Egyszer-kétszer egy héten, gyümölccsel szoktam elkészíteni.
Tereza!
Te mindennap adsz Dodinak Sinlacot?
Tegnap sütőtök-alma-csirkét főztem. Meglepő, de nagyon édes és ízletes lett, pedig semmit nem tettem bele. Néha én adok Panninak a húslevesből is, de igyekszem odafigyelni, nehogy valami galibát csináljak nála.
Olvastam, hogy sokan adnak túrórudit a kicsinek. Én azt sem mernék... Én imádom, de a túróhoz nem sok köze van...
Úgy általában mindenkinek: Azért mert egy baba megeszik dolgokat, az nem jelenti azt, hogy az emésztőrendszerének nem árt, főleg a nagyobb mennyiség (kicsikről van szó, a kevésnek tűnő is lehet sok az ő esetükben). Nagyon hülye hasonlatot hozok, NEM megsértődni. Sokan szeretetből a kutyájuknak csokit adnak, amit a kutyusok imádnak, de árt nekik, mert nem termelnek olyan enzimet, ami rendesen le tudná bontani. A gyerekekkel is hasonló, megesznek dolgokat, mert az íze jó, anyuka örömére stb., de attól még nem feltétlenül jó, ha számukra nem megfelelő (akár időben, akár minőségben) dolgokat kapnak enni.
Persze, mindenki azt etet a babájával, amit jónak lát. Ez egy egyszerű gondolatébresztő akart lenni...
Milyen különbséget nem érzek?
Egy borsófőzelékes csirkehusi és egy borsófőzelékes csirkehusi között? Ne mondd már, hogy ugyanannak a márkának, ugyanannak a típusú kajának nem mindig ugyanolyan az íze... Ellenben én nem tudok mindig pontosan ugyanolyan borsófőzeléket főzni.