07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
hm, Virág ma nem nagyon akart aludni, pedig már fáradt volt, eddig simán elaludt esténként, most nyafizni akart. Beraktam neki egy plüssmacit (eddig még nem kapta meg) ölelgette egy darabig, dumált neki, aztén karjában az új haverral elszunyált:-)) (persze tök keresztben a kiságyban)
Tényleg csajok, valaki használ pampers pelust?
Csak azért, mert nekem van egy csomó kuponom van DM. és tescos is. Mert mi nem ezt használjuk, hanem a Liberót.
Ha valakit érdekel, akkor szívesen elküldöm neki.
Na az igen! :)
Mi jót csináltatok ma?
Ma nem láttalak
áááááááááááá, még egy UH sem volt? Én a helyedben megnézetném magam mással, mert ha szerencséd van, akkor csak a mensi, de ha nem????? Azért egy méhgyulladás nem játék!
ne is mondd, lehet 3 hónapra hozzájuk kell költöznünk, amíg befejeződik a házépítésünk...de be kell vállani, mert a tervezett budget-et már javában túlszárnyaltuk, és hol van még a vége.
Jaj, nekem hányszor volt ilyen...
Természetesen! FÉl kilenc óta.
akartam mondani, hogy amíg nem tuti ne tömd magad antibiotikummal
Miért anyósod merre lakik?
Ó drága anyosok!!!
Az a baj az enyém marha közel lakik. pedig el tudnám viselni, aha világ túlsó végén lakna.
csak megvizsgált, meg nyomokodta a hasam és akkor fájt.
Meg felírt, antibiotikumot, meg kúpot, meg kenőcsöt.
Nem szívesen váltanám ki, amíg ez csak találgatás
Mondjuk azért a mi banános tápszerünket nehezen tudom elképzelni a Maci pótkávéval, meg a kakaóval:DDD
Meg néztem már a humana pépeket is, de olyan boltokat írnak, ami a közelünkbe nincs. És valahogy én még nem igazán akaok útra kellni Melcsivel. Mert ugye mindent csak Pesten és környékén tudunk beszerezni. Ez az átka, ha valki közel lakika fővároshoz.
Ha megyünk anyósomhoz, útbaesel:)
hát, azért az nem a világ vége, meg kell tudják rendelni
És nem adott vagy mondott rá ssemmi,hogy ilyenkor esetleg mi van?
holnap kifogynak a Macikávékészletek a boltokban úgy nézem:-))
Ha megszűnt a vérzés, eszik a gyerek, teljesen felesleges. Nem tud mit mondani.
Igen ezt Én is hallottam majd azt lehet beletteni és adni Nekik.Biztos szeretni fogják!
Még gondolkodok a tápon, amúgy Kom-Eszt megye, azon belül is Oroszlány.
????????? Vizsgálat???????
ennyi?! Nem küldött tovább vizsgálatra? Ha nem, akkor egy barom, és keress fel valaki mást (is)
Szerintem lehet. A múltkor pont a védőnő mondta, hogy a tápszert (jó, ez téged nem érint) ugyanúgy lehet használni, mint a normál tejet, tehát lehet belekeverni majd egy pici Maci kávét (ebből gondolom, hogy még létezik:D), majd később kakaót, lehet a főzelékhez tenni, stb.
Egyik nap eszembe jutott és annyira megkivántam,na holnap meg is nézem a boltba.
Nem tudjátok van akciós bébikaja,desszert a Dm-ben vagy Rossmannban most?
Ibi!
Én felhívnám a gyerekorvost!
a kv (tejes, habos) ízét nagyon szeretem, a koffein meg soha nem hiányzott, úgyhogy azt ittam itthon mikor rámjött a kávézhatnék:-)) (sokszor még most is azt iszom)