07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Látod... Tetszett neki, ahogy kukucsolt vele a maszk mögül. :-))
Ez kész, az alig 9 hónapos gyereke kiröhögi? Ebből nem fog felgyógyulni! :DDD
Azt magától csinálja... Bár elég viccesen néz ki... Panni nevetett is rajta. :-)))
Nem azt modtad, hogy maszkkal a fején mászkál?! :)))
Sosem engedné, hogy bohócot csináljak belőle. Nem az a fajta. :-(
Kapnék is a pofámra, ha vennék neki egy bugyit. :-)))
Világos! :)
Na, majd a bundabugyiban kérünk egy fotót, de olyan hónaljig érőt vegyél, hogy a kockás hasa ki se látszódjon (jól védje a veséjét) :DDD
Jól viseli!!! Ezért hős. :-)))
Ne is szólj neki, csak vegyél egyet :DDD
Milyen hős? Akit olyan kis parányi izék is legyőznek, amiket szabad szemmel nem is látni...
Szigorúan meleg bugyi! :-)))) Húúú, ha ezt hallaná...
Szerintem tömd meg valami vitaminnal, de mindenek előtt vegyél neki meleg bugyit, akarom mondani gatyát:DDD
Persze, abban bohóckodott itthon. :-)
Pont most mondtam neki, hogy mióta Panni megszületett ez a második komoly vírusa.. Nem hallgat rám, kis hülye...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Azért jobbulást neki szegény és szegény te ha egy pasi beteg....
Vettél már neki maszkot???
Hallod, annak a filmsztárnak kéne valami komolyabb vitaminkúra, mert mostanság már nem először hallom, hogy valamitől kifekszik:(
Hahóóóóóóó!
Van valaki?
Nálunk Garcijjja dögrováson, vírusa van... Állítólag 2-3 hétig is eltart. Nagyon cudarul van szegény, de láza nincs. Remélem mi nem kapjuk el. :-(
Ez nem korhoz van kötve, ami izomzat, csontozat, idegrendszeri fejlettséghez.
Nyilván egyéni, van akinél nem okoz gondot, van akinél igen, meg van olyan, akinél ugyan lesznek később problémák, de nem tulajdonítanak neki jelentőséget.
Na most megyek,este megpróbálok jönni én is:)
Nem igérem 100%-ra!
Ügyeske:))
De a másik kettő ikrek és 6.5 honaposak voltak azt nem tartom jo ötletnek...
Na lépek Lídia ma nagyon kitesz magáért mintha 5 gyerekem lenne ez az eső vagy mi???MIkor lesz már "normális"?:-DDDDDDD
Mi is úgy megyünk,és?
Nem értem...
Ő szeretett volna nem én erőltettem.Egyszer amikor felállt bennem megfogta a kezemet és lépegetett,persze én nem mentem,de ő szó szerint húzott magával:)Ennyi.
Nem látok benne semmi rosszat,hogy egy 1 éves gyereket "járatok".
Itt az egyik kislánynak már csak az egyik kezér fogják ugy megy már megtartja magát:)