07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
még én sem... egyszerűen nem jutok oda :(
Most hétvégén is vendégeink lesznek, jövő hét végére rendbe kell tennem és össze kell cuccolnom az eladni vágyott babaholmikat, mert viszik el :)
(Halleluja, egy csomó "kacattól" megszabadulok, és ráadásul visszajön egy kis zseton...) :)
Már éppen mondani akartam.Irgum-burgum:DD
Fogyi?
Szerintem még korai a kiságyat elhagyni,nem?
Én nem tudom elképzelni,hogy rendes ágyban aludjon már.Nem esne le meg hasonlók?
hát, nekem ebben már csak jövőre lesz részem, asszem... :(
de! nyaralj helyettem is :DDD
nem tudom... félek, hogy hideg neki ott lenn... bár, meggondolandó... közben átkalandoztam a Brendon oldalára, láttam ott 8000-ért matrac alá tehetőt... át kell beszéljem apával... :)
További ötleteket is várok :D
jó, hogy ő nem beteg :)
Pannáékról mit tudtok? Meggyógyultak? (Nincs időm visszaolvasni, sajna...) Nemsokára mennem kell Patrikért, mert nincsenek otthon anyukámék... oda szokott menni suli után. :)
Szia!
Ezer éve...
Ármin is csak taknyos és köhög egy kicsit,de annyira nem vészes.Napközben szinte semmi baja nem is dugul be az orra,de este mindig megy a szenvedés és akkor már tele a nózi:(
Örülök,hogy jobban vagytok:)
Csajok! Nem tud valaki valami jó megoldást, hogy hogyan lehetne egy gyerekágyat körberácsozni?
Jövő héten elvinnék a kiságyunkat, meg a többi már nem kellő "kezdőbabacuccot", de nem tudom, hogy oldjam meg az ágykérdést... Igazából már amúgy is kényelmesebb lenne Marcellonak, mert a kiságyat kinőtte, sokszor belekoppan a buksija, szerintem már ezért is ébred fel sokszor...
Na, ötleteket várom itt és priviben is. :)
Szia! Ármó beteg még? Marcus szerencsére már csak a fikusszal küzd, meg kicsit köhécsel, de alapjában sokkal jobban van.
Én is, visszajött a hangom... a családom persze ennek annyira nem örül :DDD
jaj, de jó Nektek!!!
Ciprus... hm az is szép!
Úúúúúúúúúúgy irigyellek! :)
Gondolom már nagyon várod, aztán sok-sok képet készíteni ám! :D
Sziasztok!
Ismét egy eseménydús éjszakán vagyunk túl...:(
De már kezdem megszokni.
Csak nem baj már ez is? :D
Helloka!
Sziasztok Lyánykák!