07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Balassagyarmat után, Csitáron is van egy tenyésztő, Esztiék onnan vették, de a csoki elég ritka.
Ha egyszer aktuális lesz, akkor van forrás. :-)
Bár már ott tartanánk...
írjál róla egyet
hátha
na sajnos most mennem kell! puszi és további szép estét!
Az is szörnyű, ha kiteszik őket, de ott azt mondom, hogy nincs szerencséje csóringer állatnak, hogy olyan gazda jutott neki. De amikor petárdázás vagy más baromság miatt keverednek el szeretett állatok, akkor duplán rossz az egész.
Más. Használ valaki vagy látott használatban ismerősnél láthatatlan macskakerítést?!
Az én férjemmel járhatnának egy klubba, már amikor van szabad fél órájuk!
Az enyém ott tart, hogy leszívesebben lefertőtlenítené magát tetőtől-talpig, ha ránézett egy állat.
Épp ma magyaráztam el, hogy nem a saját állataitól kap el az ember mindenféle hülyeséget, hanem az utcáról, a kóbor állatoktól, meg az olyanokétól, akik nem tartják fontosnak, hogy állatorvossal kezeltessék az állataikat és kiengedik őket az utcára.
A csoki labradorok nagyon szépek, nekem is nagyon tetszenek. Verőcén is szoktak lenni, legalábbis úgy tudom van ott egy tenyésztő.
Nagyon kemény lenne, az biztos!
De Pannival viszonylag könnyű. Ma délelőtt babakoncerten voltunk, utána együtt az irodában. Ma (is) tüneményesen viselkedett. A kocsiban aludt, most meg lemegyünk egy kicsit a játszóra.
A Tofi nagyon aranyos. :-)
Pénteken találkoztam egy idős bácsival, aki álomszép csokibarna labradort sétáltatott a bölcsi előtt. El is kértem a számát, hogy ha egyszer aktuális lesz, akkor el tudjam érni. :-)
Az uram persze kiborult. Nem is étem. Neki mindig volt kutyája és nagy kutyás a mai napig, mégsem akar. Öreg korára bedilizett!? :-)
Ja, nem!
Arra még várni kell kb. másfél évet. :-)))
Közeli barátoknál, augusztusban jön a második.
Nem baj, nem tudhattad!
Asszem Tofi lesz. Tofika, Tofitita, Dodi így mondja neki.:)
Dodi egyébként a napokban mindent becézni kezdett.
Jaj, bocs!
Azért a Nudli marha vicces lenne egy hatalmas macskusznál. :-))
valami ilyesmi csak nem tudtam,hogy mellesleg nekünk is minden felszerelésünk megvan hozzá...:(
Bár jobb igy,hogy ő csinálta ez is sok időbe telt és lett volna még pár figura csak már késő lett mire elmentek igy ennyi maradt....
Ez egy 9-10 kilós kandúr lesz! Nem lehet nudli! :D
(Nokedlinek meg főleg nem hívnám, mert Dodit becézte az a nagyapja, aki nemrég meghalt:((()
Sziasztook!
Valakiről kiderült, hogy babát vár! Mióta tudom ÉN IS AKAROK!!!!! Most azonnal! :D
És kicsit csalódott vagyok, hogy ezzel még 8-9 hót várnunk kell!!! Pedig olyan jó lett volna együtt végig csinálni!!! :D