07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek! :)
Á, nálunk a vezetéknév is rendben volt, meg a keresztnév is... Meg hát ugye két hónapig Pesten dekkoltunk a Tűzoltó utcaiban, utána már nem volt kedvem rohangálni nevet módosíttatni, annyira nem tartottam fontosnak, hogy legyen második keresztneve. Főleg, hogy az egyik közeli ismerősnek megszületett egy hónappal később a fia, és Dorián lett. Így Marcusnál sem volt gond, hogy mi legyen a másik név. Ha az egyiknek egy van, akkor a másiknak is egy lesz. Így döntöttünk. :)
Csajocskák! Én megyek! Már nagyon álmos vagyok. Holnap jövök. Pusza. Jó éjt mindenkinek! Azoknak is, akik keverik az éjjel kettőt a délután kettővel.. :DDD
Sziasztok!
Megyek csajócák aludni, mert reggel torna! :-)
( a héten csak kétszer tudunk menni az ünnepek miatt...)
Figyelj, eleve nem lehet nagy, ha anyja, apja csöppecske - szerintem.
Egyébként pedig magasságához a súlya jó, és aranyos, szép, formás baba. :)
Emiatt ne aggódj.
Igen értem. Azt hiszem engem is zavarna.
De valóban nem ez a lényeg...
Bevallom mindig is zavart,és nem azért,hogy mit szólnak mások,soha-senki nem cikizett ezért..
De más a feeling,ha valaki fentről ölel át...
Még jó, hogy imád! :)
Az én párom 1,86 :) igen, néha kitörik a nyakam... de tudod, hogy mondják? Az ágyban mindenki egyforma - mármint magas...
:DDD De szerintem ott nem sokan lesznek...
Én is porbafingó vagyok 1.62-vel...
Míg magas pasijaim voltak írtóra zavart,hogy ekkora vagyok,mert a nyakam folyton ki volt törve miattuk...
De mióta a párommal vagyok,az zavar,hogy túl nagynak érzem magam mellette,és ráadásúl sok a felesleg rajtam,de azt mondja,hogy mindenestől imád...:P