07/08-as év legARANYosabb kismalacai (beszélgetés)
Mert ő nem is oda akart menni:DDD
Csajok megzabálom Lídiát...megy ezerrel a hosszabito felé mondom neki nem nem nem nem szabad rázza a fejét és megy tovább:-DDDDDDD
Nem tudom, de ha megvan a megoldás, akkor nekem is áruld el. Norbi sem iszik belőle, csak játszik vele:(
:DDD Ja, akkor te ezért utálod a Lurdy házat:) Pedig eddig azt hittem, hogy szerelmes vagy a férjedbe:DDD
:DDD 9.50-kor indul egy bisz, amivel 11 körül érnék be a Stadionhoz. Nem tudom, hogy a Lurdy házhoz mennyi idő alatt ér oda a villamos, de ha nektek jó ez az időpont így, akkor nekem jó:)
Valóban? Nem vettem észre, hogy elállna neki. :) Különben ez legyen a legkisebb gondod.
Nekem mindegy akkor felhivom őket mennyibe kerül stb......és meglátjuk
Én is ugy gondoltam 11-14-ig bezárolag persze megvárjuk Contuékat is de akkor menjünk előbb és majd csatlakoznak aki meg akakr az elmegy hamarabb....
Csajok!
Mit csináljak, hogy Panni igyon csőrös pohárból?
Ez külön boldogsággal tölt el. :-))) (mondjuk a füle is tiszta enyém... :-( ) De nem baj, az a szexepilje! hihihi
Szia drága! :)
Köszi, jól vagyunk. Tényleg egyre jobban hasonlít Rád Panni. :)
Most mennem kell. Lau nagyon pakol. Majd később benézek, hátha megvan már az időpont. :)
Szijjjjjja! Hogy vagytok?
Akkor menjünk a Lurdyba. Nekem teljesen mindegy.
Max. Garcijjja a nyakunkra jön, ugyanis ott dolgozik az irodaházan.:-)))
Nemcsak akkor használható, ha lefoglalod. Legalábbis régen úgy volt, hogy bárki odamehetett.
Én reggel 8-tól jó vagyok. Lenne programom, de ha mindenkinek a korábbi időpont jó, akkor átszervezem. :-) Értetek mindent! Csak szóljatok időben!
Melőtt leokéznánk, előtte kellene felhívni, hogy egyáltalán hogyan működik és mennyibe kerül?
Én mondtam a Lurdy házat, mert ott ingyenes a játszóház 1 éves kor alatt. Na meg azt könnyen elérem, mert a Stadionig bevisz a Volán, onnan meg 1-es villamossal hamar ott vagyok. Ja, és mert a macskakiállítások ott szoktak lenni:) Nosztalgia:DDD
Megnézztem nagyon jo de én ugy veszem ki,hogy ez akkor használhato ha lefoglalod de ha azt mondjátok okés akkor majd felhivom...valaki még valami lurdyházat emlegetett...
Panna 3 órát mondott, Contu 4-1/2 5, erre mondtam, hogy nekünk az már késő:(
Mondom, nekem úgy jó a mostani péntek, ha korábban megyünk.A párom 4-ig dolgozik, úgyhogy én hazafelé már vele jönnék. Szerintem Hajninak is korábbi időpont kell, mert ő messziről jön, és a kislánya nem szeret sötétben autózni. Viszont ha korábban megyünk, akkor meg Contunak nem jó, mert Géza úr dolgozik, az autó meg nála van:(
Panna, neked jó korábbi időpont is?
Mindenkinek más időpont jó....
Jaj ja ..már gondoltam rá de a délután az mit jelent??Hánykörül?
Szuper vagy, mint mindig! :-)))
Nyitnod kellene valamiféle szervezkedős irodát... :-))) Dőlnének az ügyfelek! hihihi
megsasolom nekem meg mindegy,mert én eljutok busszal is ha kell:-DD
Szerintem olyan biztos nem lesz, ami mindenkinek jó. Nem?